International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Nega las in lasulj

Triki in izdelki za nego lasulj

Eden od ključev, da bodo  vaše lasulje, lasni vložki in podaljški las izdržali dlje, je primerna skrb. Ljubi svoje lase in ti te bodo nazaj.   Tukaj so nasveti za pomoč pri čiščenju, kondicioniranju in stylingu lasuj.

 

Čiščenje in kondicioniranje
Sintetični lasje in človeški lase imajo posebne potrebe, da ohranijo optimalen videz in občutek. Lasulje, podaljški las in lasni vložki iz človeških las ali sintetičnih las prenašajo intenzivno kemično obdelavo med proizvodnjo. Podaljšanje, da je gibljivo gibanje ključnega pomena za naravni videz, je nujno! Če želite obdržati svoje lase v vrhnji obliki, morate uporabiti posebej izdelani izdelek za nego las, ki je namenjen za sprejemanje vlaknin, ki jih nosite . Ni potrebe po čiščenju dnevno, vendar so pred ali po vsaki obrabi potrebni še drugi koraki. Oglejte si naš videoposnetek o tem, kako operite lasuljo kot strokovnjak.

Preprosti nasveti in tehnike, opisane tukaj, lahko pomenijo vse razlike!
Izdeleki za nego lasulj
Medtem ko se lahko redni nežni šampon zdijo dobra ideja, boste  bolje oprali lasuljo z izdelkom po meri, ki bo ustrezala potrebam visoko obdelanih las. Tako boste zaščitili svojo naložbo in ohranili, da bi vaši lasje izgledali čudovito. Za razliko od večine izdelkov za nego las, BeautiMark je brez toksičnih parabenov. Linija Pure Care, posebej oblikovana za človeške lase, ne vsebuje barvnih sulfatov.
Strokovni nasvet: Če ste novi za nošenje las, razmislite o kompletu za nego las, ki vam bo nudil vse, kar potrebujete.
Styling
Ena od največjih prednosti sintetičnih lasulj je, da potrebujejo zelo malo vzdrževanja in ga po vsakem pranju ni treba obnavljati. S sintetičnimi lasmi se boste želeli izogniti močni vročini – celo kratka vročina iz peči lahko povzroči nepopravljivo škodo vlakn. Če je vsestranskost sloga ali vsakodnevno rutinsko oblikovanje nekaj, kar vam je všeč, je človeška las ali toplotno ugodna sintetični las boljša izbira.  .

Strokovni nasvet: če se zaljubiš v človeške naravne lasje ali toplotno prijazno sintetično lasuljo , razmislite o teh.

Hidrat
Medtem ko boste želeli oprati svoje nosljivo lasuljo  čim bolj redko, je ključnega pomena, da dnevno hidrirate z balzami. Naravni lasje se hidratizirajo z olji iz lasišča. To se seveda ne zgodi s lasuljami ali lasnimi dodatki. Ti izdelki bodo pred vsakim toplotnim stylingom zaščitili tudi umetne lase
Ena od največjih prednosti sintetičnih lasulj je, da potrebujejo zelo malo vzdrževanja in ga po vsakem pranju ni treba obnavljati.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0