International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Blog lasulje
Objavljeno v

Perma Fit | Lasni sistemi Toupee za moške

27 / 100
Perma Fit | Kolekcija Perma Fit nadomstnih las za moške 
Ellen Wille je ustvarila zbirko Perma Fit sistemov za nadomestne lase za moške, da bi zadovoljila potrebe moških iz vseh družbenih slojev. 
Ti neverjetno realistični lasni vložki so na voljo v različnih vrstah vlaken: 100 % človeški lasje, toplotno prijazna sintetika in popolnoma nova vlakna; Pro-Tec. 
Kolekcija lasnih sistemov Perma Fit zagotavlja kritje proti izpadanju las, plešavosti ali redčenju las.

Zbirka Perma Fit, izdelana iz finih, kakovostnih materialov, je serija poltrajnih ali trajnih nastavkov. Na voljo je v različnih osnovnih izvedbah, ki segajo od tanke kože do super čipke, uporabite pa lahko bodisi trakove ali tekoča lepila za lepljenje, odvisno od vaših želja.

Perma Fit ponuja široko paleto vlaken in barvnih možnosti za prilagajanje vašega videza. Stili so 100-odstotno naravnega videza in zračni ter dajejo vaši novi podobi samozavest in udobje. Vse pričeske so ročno vezane s tehniko prostega sloga vozlanja in naravno gostoto, da posnemajo naraven videz rasti las, zagotavljajo nemoten prehod in ponujajo največji potencial prilagajanja.

Kolekcija Perma Fit za moške je najboljša kolekcija za nadomestne lase za moške..

Tukaj poglej video za Perma fit moške taupe

 

 

moška plešavost

 

Pridružite se pogovoru

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0