STE POZABILI PODATKE?

O NAS

Ukvarjamo se z prodajo lasulj, da bi ženske ponovno pridobile v sebe zaupanje in jim   omogočili, na najbolj naraven način, raznolikost njihovega videza z uporabo lasulj. Nudimo medicinske lasulje z naravno barvo las in sintetičnih lasulje.

Z lasulje, ki jih ponujamo, ženske postanejo takoj zapeljive blondinke, čutnih in zanimive rjavolaske. V trenutku, boste lahko uživali dolgo, z ravnimi lasmi  lahko poskusite kratko, ekstravagantno frizuro.

Vsaka ženska lahko najde nekaj za vsakogar - ponujamo največjo izbiro lasulj v Slovenji preko spleta - več kot 5000 različnih stilov in barv.
V našem portfelju imamo tudi zanimive predloge za moške lasulje.

Lasulje in lasni podaljški je spletna trgovina z večletnimi izkušnjami na področju nabave, svetovanja in prodaje lasulj in lasnih podaljškov ter modnih dodatkov.   Izdelke so oblikovali izkušeni oblikovalci in stilisti, zato boste pri nas našli veliko paleto modernih stilov in modelov za vsak okus. Lasulje in lasni podaljški v spletni trgovini so zato tudi vrhunske kvalitete. V naši trgovini boste našli lasulje za ženske in moške, izbirate pa lahko tudi med različnimi materiali, naj bodo to lasulje iz naravnih las ali sintetične lasulje. Zavedamo se pomena nege in vzdrževanja las, zato v naši ponudbi najdete tudi izdelke za nego tako naravnih  kot sintetičnih  las.

Naše blagovne znamke  Hait Society , Urban styles, PUREpower, HAIR POWER, PERUCI, PRIMAPOWER,  ANNCA HANSEN , POWER PIECES , LATIFA in mnoge druge.

Pust je čas maskiranja, pri čemer imajo največje veselje otroci, ki se oblečejo v svojega junaka ali junakinjo. Za vse vas nudimo veliko izbiro pustnih lasulj karnevalskih in gledaliških lasulj predvsem pa lasulj in brad ter raznih dodatkov za Božička in Dedka mraza. V kolikor pa potrebujete pustni karnevalski pustni kostum ga poiščite  vam v spletni trgovini PORTIA-SHOP  kjer  ponujamo veliko izbiro,

Zavedamo pa se tudi da obraz in telo brez pravega modnega nakita ne poudari vaš stil in vaše frizure.   Izbirate med lasnim nakitom , poročnim nakitom, uhani, verižicami, zapestnicami, pasovi, rokavicami in še še ..

Ostati v stiku brezplačno in stalne podpore

Ne glede na vprašanje, ne glede na razlog, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate. Na primer, če boste morda želeli nekaj dodatnih navodil ali zagotovilo v styling ali v nošenju lasulje.

Naročite preko spleta v kolikor pa imate vprašanja o naših izdelkih in se ne znate odločiti nas obvestite in ali pa nas pokličite ali pišete na  e-mail?

Na voljo smo vam od ponedeljka do četrtka 09:30 do 17:00 in petek 9.00 do 16.00 na telefonsko številko +386(0) 31 654 958 .
Prav tako pa bomo tudi veseli bomo vašega klica .

 

Želimo vam prijetno nakupovanje!

az_bannner1_00b

TOP