STE POZABILI PODATKE?

O NAS

Ukvarjamo se z prodajo lasulj, da bi ženske ponovno pridobile v sebe zaupanje in jim   omogočili, na najbolj naraven način, raznolikost njihovega videza z uporabo lasulj. Nudimo medicinske lasulje z naravno barvo las in sintetičnih lasulje.

Z lasulje, ki jih ponujamo, ženske postanejo takoj zapeljive blondinke, čutnih in zanimive rjavolaske. V trenutku, boste lahko uživali dolgo, z ravnimi lasmi  lahko poskusite kratko, ekstravagantno frizuro.

Vsaka ženska lahko najde nekaj za vsakogar - ponujamo največjo izbiro lasulj v Slovenji preko spleta - več kot 5000 različnih stilov in barv.
V našem portfelju imamo tudi zanimive predloge za moške lasulje.

Lasulje in lasni podaljški je spletna trgovina z večletnimi izkušnjami na področju nabave, svetovanja in prodaje lasulj in lasnih podaljškov ter modnih dodatkov.   Izdelke so oblikovali izkušeni oblikovalci in stilisti, zato boste pri nas našli veliko paleto modernih stilov in modelov za vsak okus. Lasulje in lasni podaljški v spletni trgovini so zato tudi vrhunske kvalitete. V naši trgovini boste našli lasulje za ženske in moške, izbirate pa lahko tudi med različnimi materiali, naj bodo to lasulje iz naravnih las ali sintetične lasulje. Zavedamo se pomena nege in vzdrževanja las, zato v naši ponudbi najdete tudi izdelke za nego tako naravnih  kot sintetičnih  las.

Naša ponudba blagovnih znamk za lasulje  :  Hait Society , Urban styles, PUREpower, HAIR POWER, PERUCI, PRIMAPOWER,   POWER PIECES , LATIFA turbani in mnoge druge.

Pust je čas maskiranja, pri čemer imajo največje veselje otroci, ki se oblečejo v svojega junaka ali junakinjo. Za vse vas nudimo veliko izbiro pustnih lasulj karnevalskih in gledaliških lasulj predvsem pa lasulj in brad ter raznih dodatkov za Božička in Dedka mraza. V kolikor pa potrebujete pustni karnevalski pustni kostum ga poiščite  vam v spletni trgovini PORTIA-SHOP  kjer  ponujamo veliko izbiro,

Zavedamo pa se tudi da obraz in telo brez pravega modnega nakita ne poudari vaš stil in vaše frizure.   Izbirate med lasnim nakitom , poročnim nakitom, uhani, verižicami, zapestnicami, pasovi, rokavicami in še še ..

Ostati v stiku brezplačno in stalne podpore

Ne glede na vprašanje, ne glede na razlog, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate. Na primer, če boste morda želeli nekaj dodatnih navodil ali zagotovilo v styling ali v nošenju lasulje.

Naročite preko spleta v kolikor pa imate vprašanja o naših izdelkih in se ne znate odločiti nas obvestite in ali pa nas pokličite ali pišete na  e-mail?

Na voljo smo vam :

od ponedeljka do četrtka 09:30 do 17:00 in petek 9.00 do 16.00

Prav tako pa bomo tudi veseli bomo vašega klica na telefonsko številko +386(0) 31 654 958 .

Želimo vam prijetno nakupovanje!

 

FACEBOOK

8000

TWITTER

YOUTUBE

1000

BLOG

Podatki

Podatki podjetja

PORTIA, Denis Šift s.p.

Prvomajska ulica 9
2310 Slov.Bistrica

SLOVENIJA

TAX ID : SI23218436

Matična številka: 8039259000

Št.vpisa v register: 316-06-01876-2017/2
IBAN : SI56 10100-0056221389

BIC banke : BAKOSI2X
Naziv banke : Banka Koper d.d. Ljubljanska cesta 16 2310 Slov.Bistrica

e-mail : info@lasulje.si

Gsm : +386 31654958

Vintage, retro stil kopalke in pustna oblačila

 

www.portia-bazar.com

Spletna modna trgovina z oblačili, čevlji

 

www.portia-shop.com 

Spletna trgovina z lasuljami

www.lasulje.si

Božična trgovina vse za Božič

www.bozicnikostumi.si

Spletna erotična trgovina za pare

 

www.portia-erotica.com

 

Delux spodnje perilo in drogerija

WWW.SEX-TRGOVINA.SI

TOP