4 / 100

Naša ponudba - o nas

Smo specializirani  za prodajo medicinskih lasulj in ponujamo široko paleto lasulj, lasnih podaljškov ter lasnih vstavkov in lasne kozmetike, saj se zavedamo da je izguba ali izpadanje las povzroča veliko skrbi in problem pri samozavesti. Stranke so pri nakupu vedno dobrodošle, da nas kadar koli kontaktirajo z vprašanji ali za nasvet, saj je pri njihovih izdelavah in udobnosti velika razlika.

V naši spletni lasulje in lasni podaljški   z lasuljami in izdelki za nego las, lasnimi podaljški vam ponujamo več kot 1000 različnimi modeli in stili lasulj priznanih blagovnih  znamk,  kapic in turbanov ter vse za nego las. 

Imamo večletne izkušnjami na področju nabave, svetovanja in prodaje lasulj, lasnih podaljškov.

Ukvarjamo se z prodajo lasulj, da bi si ženske in moški  ponovno pridobili v sebe zaupanje in svojo lepoto.  Nudimo medicinske lasulje iz sintetičnih in naravnih las, sintetične lasulje raznih modelov in lasulje raznolikih barv in  od  dolgih, skodranih, ravnih, kratkih lasulj, lasnih podaljškov.

Pri nas najdete tudi nakit in ostale dodatke za nego in lepši izgled naravnih ali sintetičnih las:

– izdelki za nego las
– sponke za lasne vstavke
– klubučki, turbani, kapice, rutice, rokavice
– modni nakit

V našem portfelju imamo tudi zanimive moške lasulje.

Naša prodaj lasulj zajema lasulje iz umetnih sintetičnih umetnih las, lasulj iz naravnih las, čopov, repov in  lasne vložke taupe-je ter  clip-on in clip- in  podaljške , keratinske podaljške.  Izpolnite svoj slog, ne le z našimi  klasičnimi lasni vložki  ampak tudi odkrijte naše kategorije volumizinerjev Dutt,  šinjoni , lasne dodatke , izbor izdelkov z nego lasulj ,  trakovi in pribor za lase.

– naravne lasulje iz 100% naravnih človeških las
– sintetične lasulje
– medicinske lasulje
– barvne lasulje

Prav tako nismo tudi pozabili na pust, ki je čas maskiranja, pri čemer imajo največje veselje otroci, ki se oblečejo v svojega junaka ali junakinjo. Za vse vas nudimo veliko izbiro  pustnih lasulj karnevalskih in gledaliških lasulj predvsem pa lasulj in brad ter raznih dodatkov za Božička in Dedka mraza. V kolikor pa potrebujete pustni karnevalski pustni kostum ga poiščite  v spletni trgovini PORTIA-BAZAR PUSTNI KOSTUMI IN LASULJE  kjer  ponujamo veliko izbiro.

Iščete umetno lasuljo las za  karneval, poseben kostum, pin up, vintage stil ali kostume za zabavo ali noč čarovnic? Z našimi  karnevalskimi lasuljami boste zagotovo nadgradili vse kostume.

Obiščite spletno trgovino z pustnimi oblačili  PORTIA-BAZAR.COM 

V kolikor ne najdete izdelka v tej ponudbi , smo za vas pripravili ponudbo spletnih trgovin po tematiki izdelkov ponudbe.

SPLETNE TRGOVINAE

Ne glede na vprašanje, ne glede na razlog, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Na primer, če boste morda želeli nekaj dodatnih navodil ali zagotovilo v styling ali v nošenju lasulje.

Naročilo lahko naredite  preko spleta. V kolikor pa imate vprašanja o naših izdelkih in se ne znate odločiti nas obvestite in ali pa nas pokličite ali pošljete sporočilo.

 

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka 10:00 do 16.00 ure.  
Prav tako pa bomo tudi veseli bomo vašega klica .

Želimo vam prijetno nakupovanje!