, ,

Risk | Risk Sensitive | Risk Comfort – Kakšna je razlika?

risk razlika med lasuljami
17 / 100

Primerjajte vse oblike kapic in barvne možnosti tako, ter poglejte izdelek posamezni na stran posameznega izdelka.

Risk

Risk by Ellen Wille je lahka pixie frizura s kratkimi frufruji – tehta manj kot dve unči! Ta lasulja ima sprednji del iz čipke in krono iz monofilamenta in je idealna za majhno do povprečno velikost glave. Gostota sintetičnih las, pripravljenih za nošenje, je bolj podobna naravnim lasem in zahteva malo ali nič prilagajanja ali redčenja. Risk je del kolekcije Ellen Wille Hair Power.

 

Risk Comfort

 

Risk Comfort by Ellen Wille je kratki kroj s teksturiranimi plastmi in je narejen z najbolj naravno in udobno kapico. Podaljšana čipkasta sprednja stran nudi možnosti oblikovanja, hkrati pa zagotavlja izjemno naraven videz las. Zgornji del iz monofilamenta je narejen iz udobnega materiala in kot nalašč za vsakogar z občutljivim lasiščem. Kapa je tudi nastavljiva in lahka. Ta lasulja je oblikovana tako, da ustvari ženstven deški kroj z vsestranskostjo. Za dodatno personalizacijo dodajte izdelke za oblikovanje in nosite sprednjo ali bodičasto.risk kratka lasulja

Risk Large

Risk by Ellen Wille je lahka pixie frizura s kratkimi frufruji – tehta manj kot dve unči! Ta lasulja ima sprednji del iz čipke in krono iz monofilamenta in je idealna za veliko glavo. Gostota sintetičnih las, pripravljenih za nošenje, je bolj podobna naravnim lasem in zahteva malo ali nič prilagajanja ali redčenja. Risk je del kolekcije Ellen Wille Hair Power. Za dodatno personalizacijo uporabite izdelke za stilsko oblikovanje znamke Beautimark.

0 odgovori

Pustite odgovor

Se želite pridružiti razpravi?
Prispevajte z vašim mnenjem!

Dodaj odgovor