International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

NEGA LASULJ IN DODATKI

Ravnanje z lasuljo je zelo enostavno, če uporabljate ustrezne dodatke. Iz tega razloga smo ustvarili celotno linijo izdelkov, ki omogočajo, da se najboljše lastnosti nove lasulje skozi čas ohranijo nespremenjene.

V naši zbirki najdete vse izdelke, ki jih potrebujete za pravilno nego in vzdrževanje lasulje, tako za lasulje z vlakni kot za tiste z naravnimi lasmi. Šampon je na primer pomemben dejavnik. Z nepredvideno napako lahko naredite kateri koli šampon, vključno z najboljšim na svetu, ali tisti, ki ste ga kupili v specializirani trgovini ali lekarni. Ker v šamponu res obstajajo snovi, ki se kopičijo v lasulji na ravni vozlov in skrajšajo življenjsko dobo lasulje, da je ne bi smeli podcenjevati. Podoben pogovor poteka o balzamih, lakih, sprejih itd .: Uporaba nespecifičnih izdelkov zmanjša življenjsko dobo in sčasoma poslabša naravni videz lasulje. To velja za lasulje z vlakni in za tiste z naravnimi lasmi.

V naši tukaj prikazani zbirki boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete za nego lasulje, morda že sestavljeno v kompletu, s katerim lahko dosežete znatne prihranke pri kupljenih izdelkih.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Aktivni filtri

Sortiraj po ceni

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA