Ravnanje z lasuljo je zelo enostavno, če uporabljate ustrezne dodatke. Iz tega razloga smo ustvarili celotno linijo izdelkov, ki omogočajo, da se najboljše lastnosti nove lasulje skozi čas ohranijo nespremenjene.

V naši zbirki najdete vse izdelke, ki jih potrebujete za pravilno nego in vzdrževanje lasulje, tako za lasulje z vlakni kot za tiste z naravnimi lasmi. Šampon je na primer pomemben dejavnik. Z nepredvideno napako lahko naredite kateri koli šampon, vključno z najboljšim na svetu, ali tisti, ki ste ga kupili v specializirani trgovini ali lekarni. Ker v šamponu res obstajajo snovi, ki se kopičijo v lasulji na ravni vozlov in skrajšajo življenjsko dobo lasulje, da je ne bi smeli podcenjevati. Podoben pogovor poteka o balzamih, lakih, sprejih itd .: Uporaba nespecifičnih izdelkov zmanjša življenjsko dobo in sčasoma poslabša naravni videz lasulje. To velja za lasulje z vlakni in za tiste z naravnimi lasmi.

V naši tukaj prikazani zbirki boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete za nego lasulje, morda že sestavljeno v kompletu, s katerim lahko dosežete znatne prihranke pri kupljenih izdelkih.