International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Nega las in lasulj

Toploti prijazno oblikovanje lasulj – Heat-friendly hair styling

64 / 100

Toploti prijazno oblikovanje lasulj

se nanaša na tehnike in izdelke, ki se uporabljajo za oblikovanje lasulj z uporabo toplotnih orodij, kot so likalniki, kodralniki in sušilniki, ne da bi povzročili znatno škodo.

Preverite toplotno toleranco lasulje: Vse sintetične lasulje niso toplotno prijazne, zato je bistveno, da preverite navodila ali embalažo proizvajalca, da zagotovite, da lasulja prenese toplotno oblikovanje. Običajno so toplotno prijazne lasulje narejene iz posebnih sintetičnih vlaken, ki prenesejo nizko do zmerno vročino.

Tukaj je nekaj nasvetov za toplotno prijazno oblikovanje las:

Uporabite toplotno zaščitno sredstvo: Preden na lase nanesete toploto, je ključnega pomena, da nanesete toplotno zaščitno pršilo ali serum. To pomaga ustvariti oviro med vašimi lasmi in toploto, kar zmanjša tveganje poškodb.

Prilagodite nastavitve toplote: večina orodij za toplotno oblikovanje ima nastavljive nastavitve toplote. Uporabite najnižjo učinkovito nastavitev toplote za vaš tip las. Fini ali poškodovani lasje zahtevajo nižje nastavitve toplote, medtem ko debelejši ali grobi lasje morda potrebujejo višjo temperaturo.

Omejite izpostavljenost toploti: poskusite omejiti pogostost toplotnega oblikovanja, da preprečite prekomerno škodo. Razmislite o sušenju las na zraku ali uporabi metod oblikovanja brez toplote, kadar koli je to mogoče.

Priprava z izdelki: uporabite izdelke za oblikovanje, kot so pena, gel ali krema za oblikovanje, da pripravite lase pred toplotnim oblikovanjem. Ti izdelki lahko pomagajo ohraniti vaš stil na mestu in zmanjšajo potrebno količino toplote.

Lase razdelite na razdelke: Ko uporabljate toplotna orodja, lase razdelite na pramene, da zagotovite enakomerno porazdelitev toplote na vsakem pramenu. To tudi pomaga, da je postopek oblikovanja bolj obvladljiv.

Uporabite kakovostna orodja: Investirajte v visokokakovostne pripomočke za toplotno oblikovanje s keramičnimi ali turmalinovimi ploščami, saj ti materiali enakomerneje porazdelijo toploto in manj poškodujejo lase.

Izogibajte se pregrevanju: Izogibajte se puščanju toplotnih orodij predolgo na enem mestu na laseh, saj lahko to povzroči pregrevanje in poškodbe. Orodja naj se neprekinjeno premikajo, da se toplota enakomerno porazdeli.

Dokončajte s hladnim zrakom: po oblikovanju las s toploto uporabite nastavitev hladnega udarca na sušilniku ali pihanje hladnega zraka, da nastavite pričesko in zapečatite povrhnjico las, da vašim lasem dodaten sijaj in zmanjšate kodranje las.

Redno globinsko negovanje: Da bi pomagali popraviti morebitne poškodbe zaradi toplotnega oblikovanja, redno uporabljajte globinsko negovalne tretmaje, da nahranite in navlažite svoje lase.

Zaščita čez noč: Če želite podaljšati svoj toplotno oblikovan videz, razmislite o uporabi satenastih ali svilenih prevlek za blazine in nežnih lasnih vezic, da zmanjšate trenje in preprečite nakodranost med spanjem.

Shranjujte pravilno: Ko toplotno prijazne lasulje ne uporabljate, jo shranite na stojalo za lasulje ali v originalni embalaži, da ohranite njeno obliko in preprečite zapletanje ali matiranje vlaken.

Redno čistite: toplotno prijazno lasuljo redno čistite v skladu z navodili proizvajalca, da odstranite umazanijo, olje in nakopičene izdelke. Uporabljajte posebej oblikovane šampone in balzame za lasuljo, da zagotovite dolgo življenjsko dobo lasulje.

Če upoštevate te nasvete in uporabljate toplotno prijazne izdelke in tehnike, lahko uživate v elegantnih laseh, ne da bi povzročili pretirano škodo zaradi toplotnega oblikovanja.

Poglej lasulje Lasulje Heat-friendly  

 

Pridružite se pogovoru

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0