International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Blog lasulje

Nega sintetičnih lasulj: pranje lasulj in drugi nasveti

1. Razčesavanje las

Nega sintetičnih lasulj vključuje česanje in vzdrževanje las. Preden lasuljo operete, jo razčešite s posebno krtačo za sintetične lase ali z uporabo širokega zob glavnikaS krtačo ali široki zob glavnikom rahlo pojdite skozi lase in nežno odstranite vse vozle. Ne vlecite ali povlecite vlaken, bodite nežni!

Nega sintetičnih lasulj
Glavnik za sintetične lase

2. Pranje lasulj

Napolnite posodo z mrzlo vodo (ne vročo, kot toplotna poškoduje vlakna). Dodajte v vodo šampon ter jo rahlo premešajte. Potopite svojo lasuljo in pustite, da se namaka nekaj minut.

3. Izpiranje

Da odstranite šampon iz svoje lasulje, jo potopite v  svežo skledo z mrzlo vodo. NE stiskajte, ampak jo nežno splahnite.

4. Balzam

Nanesite balzam neposredno na lasuljo, od korenin pa vse do konic las. Pustite stati okoli 4-5 minut.
Lasuljo nekajkrat potopite, da se balzam spere, nato pa jo še enkrat potopite v svežo hladno vodo.

5. Sušenje

Lasuljo položite med dve brisači in jo osušite. Svoje lasulje nikoli ne stiskajte, drgnite ali zavijajte, medtem ko se ta suši. Ko je lasulja suha jo previdno odstranite iz brisače  in posušite na stojalu za lasuljo. Zložljivo stojalo za lasuljo je kot nalašč za shranjevanje lasulje v njeni prvotni obliki in tudi omogoča, da se lasje zračijo. Idealen za potovanja ali doma. Naj ostane lasulja sveža in kot nova!

6. Stil

Po tem, ko lasuljo operemo se njena oblika nekoliko spremeni. Nežno pretresite lasuljo, da bo spet dobila svojo obliko. Druga možnost je, da jo rahlo oblikujete z glavnikom ali prsti. Položite lasuljo na stojalo za lasulje ali veliko vazo, v kolikor stojala za lasulje nimate, ter pustite da se posuši na zraku.

Nikoli ne uporabljajte sušilnika za lase, saj toplota uniči in poškoduje sintetična vlakna!

Zakaj je nega sintetičnih lasulj pomembna?

Enostavna nega sintetičnih lasulj, kot je pranje in vzdrževanje lasulje je bistvenega pomena za vse lasulje in lasne podaljške. Naši svetovalci vam bodo pokazali in svetovali, kako poteka celotna nega lasulje. Priporočamo vam, da za vašo lasuljo skrbite in jo vzdržujete, saj boste le tako podaljšali njeno življenjsko dobo ter ohranili barvo in teksturo las.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP
Arrow
0
    0
    Vaša košarica
    Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino