International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Nega las in lasulj

Nega lasulj – šamponi, balzami, spreji

Nega lasulj – šamponi, balzami, spreji ..

Ravnanje z lasuljo in nega lasulje je zelo enostavna, če uporabljate ustrezne dodatke za nego lasulj.

Iz tega razloga je Ellen Wille ustvarila celotno linijo izdelkov, ki omogočajo, da se najboljše lastnosti nove lasulje skozi čas ohranijo nespremenjene.

V zbirki BeautiMark  so  izdelki, ki jih potrebujete za pravilno nego in vzdrževanje lasulje, tako za lasulje z sintetičnimi vlakni kot za tiste z naravnimi lasmi.

Šampon za nego lasulj  in piling je prav tako  pomemben dejavnik pri negi lasulj.  V našem  šamponu  obstajajo snovi, ki se kopičijo v lasulji  in  podaljšujejo  življenjsko dobo lasulje. Prav tako so tudi pomembni  balzami, laki, sprejih itd …

Uporaba nespecifičnih izdelkov in klasičnih šamponov zmanjša življenjsko dobo in sčasoma poslabša naravni videz lasulje. To velja za lasulje z vlakni in kot za tiste z naravnimi lasmi.

V naši  prikazani zbirki za nego lasulj boste zagotovo našli kvalitetne izdelke za nego lasulje in tudi sestavljene kompete, s katerim lahko doseže  prihranke pri kupljenih izdelkih.

Preberite pa si tudi vprašanja in odgovore pri negi lasulj.

 

Pridružite se pogovoru

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0