Blog lasulje

Nega lasulj – šamponi, balzami, spreji

Nega lasulj – šamponi, balzami, spreji ..

Ravnanje z lasuljo in nega lasulje je zelo enostavna, če uporabljate ustrezne dodatke za nego lasulj.

Iz tega razloga je Ellen Wille ustvarila celotno linijo izdelkov, ki omogočajo, da se najboljše lastnosti nove lasulje skozi čas ohranijo nespremenjene.

V zbirki BeautiMark  so  izdelki, ki jih potrebujete za pravilno nego in vzdrževanje lasulje, tako za lasulje z sintetičnimi vlakni kot za tiste z naravnimi lasmi.

Šampon za nego lasulj  in piling je prav tako  pomemben dejavnik pri negi lasulj.  V našem  šamponu  obstajajo snovi, ki se kopičijo v lasulji  in  podaljšujejo  življenjsko dobo lasulje. Prav tako so tudi pomembni  balzami, laki, sprejih itd …

Uporaba nespecifičnih izdelkov in klasičnih šamponov zmanjša življenjsko dobo in sčasoma poslabša naravni videz lasulje. To velja za lasulje z vlakni in kot za tiste z naravnimi lasmi.

V naši  prikazani zbirki za nego lasulj boste zagotovo našli kvalitetne izdelke za nego lasulje in tudi sestavljene kompete, s katerim lahko doseže  prihranke pri kupljenih izdelkih.

Preberite pa si tudi vprašanja in odgovore pri negi lasulj.

 

Join the conversation

Sledite nam

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0

Login

Create an account

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.