International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Karneval in pustne lasulje maske

Maska Paradise pustne lasulje

Maska Paradise pustne lasulje  – s svojo pisano paleto kostumov in lasulj.
Ste si vedno želeli, da  bi pili kri kot pokrit zombi, sijali  kot junak ali celo bili zlonamerno mistično bitje? Naši kostum kompleti ponujajo vse, kar potrebujete za vaš velik slog v preobleki.

Maska Paradise ponuja široko paleto kostumov in lasulj za vsak pustni karneval , noč čarovnic, božič ali kar tako Carnival , Halloween ali pa samo preprosto norim zabavam kar tako. t Potopite se v svet preoblekah polno pisanih in s podrobnimi dodatki.

Imamo fancy kombinacije, vključno z obleke, lasulje, nakit in dodatkov, ki se ponujajo samostojno. Z našimi kostumi vas želimo spodbuditi z našimi kombinacijami z vašo domišljijo! Sprožijo svoje ideje, da združujejo in improvizirati, se trudimo, da vam ponudimo sklope, ki jih lahko  združite na kakršen koli način, ki si ga želite.

Vsi kostumi in lasulje so dobavljive v primerni embalaži z natisnjeno sliko izdelka.

Kdo želite, da ste v tem letu za pusta?
Visoka kakovost MASK Paradise s svojo pisano paleto kostumov in pustnih lasulj.

Ste si vedno želeli, da je bi pili kri kot pokrita zombi, bili kot unak ali celo bili zlonamerno mistično bitje? Naš kostum kompleti ponujajo vse, kar potrebujete za vaš velik slog v preobleki.

Maska Paradise ponuja široko paleto kostumov in lasulj za vsak pustni karneval , noč čarovnic, božič ali kar tako Carnival-, Halloween ali pa samo preprosto norim zabavam kar tako. Potopite se v svet preoblekah polno pisanih in s podrobnimi dodatki.

Imamo fancy kombinacije, vključno z obleke, lasulje, nakit in dodatkov, ki se ponujajo samostojno. Z našimi kostumi vas želimo spodbuditi z našimi kombinacijami z vašo domišljijo! Sprožijo svoje ideje, da združujejo in improvizirati, se trudimo, da vam ponudimo sklope, ki ganljivim združiti na kakršen koli način, ki ga želite.

Vse kostume in lasulje so dobavljive v primerni embalaži z natisnjeno sliko izdelka.

Kdo želite, da ste v tem letu? Rešitev v kostumih Maska Paradise pustne lasulje

Velika izbira pustnih mask , lasulj in pokrival.
Oglejte si naše najnovejše pustne lasulje in poiščite ideje za pusta ali novo leto ali Noč čarovnic ali kar tako , za gledališče, domačo zabavo..
Le kdo se ne spomni znamenitega stavka “Imate kaj za pusta hrusta?”
Pustni čas tradicionalno traja od novega leta (oziroma od praznika svetih treh kraljev) do pepelnične srede, ko pokopljemo pusta.okopljemo pusta.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0