9 / 100

Dostava in stroški dostave za izdelke iz spletne trgovine.

Izdelke pošiljamo v vse države Evropske unije in izven EU: BiH, Srbija, Črna Gora, Makedonija

Davki in poštnina se na blagajni preračunajo glede na državo dostave. Pridržujemo si pravico do spremembe doplačila za nepredvidene stroške dostave, ki jih ne moremo predvideti (primer: na željo kupca hitra pošta, ems pošta, dhl.. težje izdelke, priprava carinske deklaracije, ostalo..)

Dostava naročenih izdelkov
Če sprejmemo naročilo uporabnika, bo naročilo poravnal svetovalec spletne trgovine. Uporabnik je prejel povratno elektronsko sporočilo, ki potrjuje, da je bilo njegovo naročilo uspešno sprejeto.
Ob vikendih in praznikih naročenega blaga ne dostavljamo

Standardni dobavni rok od dobave – v 10 delovnih dneh od trenutka potrditve naročila.
Prodajalec spletne trgovine za prevoz uporablja kurirsko službo:

Dostavne storitve

Paket dostavimo na naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu. V svoj profil lahko dodate neomejeno število različnih naslovov dostave, med katerimi lahko ob naročilu izberete ustrezne. Dostava se izvaja na točno določen naslov tujih uporabnikov (ne glede na to ali gre za stanovanjski ali poslovni objekt).

1.) Pošta Slovenije  

Dostavo opravi Pošta Slovenije praviloma naslednji delovni dan od dneva odpreme, najkasneje pa v treh delovnih dneh.

Poste restante je storitev hrambe poštnih pošiljk na pošti. je način, da ga pošljete v katerikoli avto po pošti ali hrv. Če izberete » «, namesto vašega naslova vnesite poštno številko, kjer želite prevzeti paket.

Tako kot pri dostavi na dom je dobavni rok do 5 dni po naši dostavi. Preden pošlje POSTA RESTANET na dom, prejemnik NE PREJME NOBENEGA obvestila o zahtevanih pošiljkah, temveč le obvestila po naši e-pošti, da lahko naročilo osebno prevzamete na vaši pošti! Paket prevzamete po pošti z osebnim dokumentom.

CENIK STROŠKA DOSTAVE

  • STROŠEK DOSTAVE SLOVENIJA 

                           Pošta Slovenije –  6,50  eur 

*Opomba : Za dostavo Pošta Slovenije pri plačilu po povzetju dodatno zaračuna provizijo cca 0,99€. odvisno od vrednosti odkupnine.

  • STROŠEK DOSTAVE  HRVAŠKA 

                          Pošta Slovenije ali GLS –  12,50 eur  

Naročene izdelke dostavljamo tudi kupcem iz Hrvaške po ugodnih cenah. Dostava poteka preko Pošte Slovenije, UPS, GLS ali po dogovoru. Višina dostave je odvisna od države prejemnika in težjih pošiljk po informativni ceni Pošte Slovenije in ostalih navedenih poštnih ponudnikov. Kupec bo šele po naslednjem pregledu prejel sporočilo na elektronski naslov, v katerem bodo opredeljeni vsi dodatni stroški, ki se nanašajo na dostavo ipd., če se strinja s končno ceno, potrdi naročilo. Prodajalec pošiljke priloži račun in vse ostale potrebne dokumente v primeru izvoza zaklada. Na željo stranke se lahko pogodba sklene v tujem jeziku, sicer pa se račun vedno izda v slovenskem jeziku.

 Naročene izdelke dostavljamo tudi kupcem iz Hrvaške po ugodnih cenah. Dostava poteka preko Pošte Slovenije, UPS, GLS ali po dogovoru. Višina dostave je odvisna od države prejemnika in težjih pošiljk po informativni ceni Pošte Slovenije in ostalih navedenih poštnih ponudnikov. Kupec bo šele po naslednjem pregledu prejel sporočilo na elektronski naslov, v katerem bodo opredeljeni vsi dodatni stroški, ki se nanašajo na dostavo ipd., če se strinja s končno ceno, potrdi naročilo. Prodajalec pošiljke priloži račun in vse ostale potrebne dokumente v primeru izvoza zaklada. Na željo stranke se lahko pogodba sklene v tujem jeziku, sicer pa se račun vedno izda v slovenskem jezik

  • DRŽAVE EVROPSKE UNIJE 

                         Pošta Slovenije ali GLS 22,00 eur

  •  DRŽAVE IZVEN EU
    (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija) 

V nekaterih državah lahko veljajo lokalni in uvozni davki, ki niso vključeni v prikazani znesek. Kupec ali prejemnik je odgovoren za vse take davke in dajatve

Strošek dostave izven EU za težji izdelek do 2 kg znaša 26,00 eur (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija)

Osebni prevzem

V primeru, da uporabnik/kupec izbere osebni prevzem, je dolžan naročiti prevzem s strani poslovnih subjektov v roku 8 dni od prejema obvestila prodajalca, da so izdelki na voljo za prevzem. Pred prevzemom pokličite na telefonsko številko, ki je navedena na prvi strani v vznožju podjetja, da se dogovorimo za prevzem.

Vsaka pošiljka je zavarovana, zavarovanje gre na račun prodajalca. Izdelki so pakirani tako, da se med običajnimi transportnimi manipulacijami ne poškodujejo.

Čas dostave : 

Dobavni rok je 6-10 delovnih dni po Sloveniji

Rok dostave znotraj EU je cca 8-12 delovnih dni, izven EU je odvisno od države prejemnika do 28 delovnih dni.