, ,

Prodaja lasulj za božička in dedka mraza?

61 / 100

Tukaj je nekaj namigov, ki vam pomagajo izbrati popolno božično lasuljo ali brado

Vsak Božiček ima dolge lasje in polno brado. Torej, kaj boš naredil? Naj H. Berry Elf (naš glavni elf) poskuša vzeti nekaj skrivnosti iz vašega stylinga las in narediti bolj informiranega božička in brado za kupca.

Vsak  Božiček, ki ni obdarjen s belimi lasmi in polne brade, boste potrebovali lasuljo in brado. Tako kot božične obleke, lasulje in brade prihajajo različnih stilov, cen in iz materialov.

Nekateri božične obleke vključujejo lasuljo in brado. Previdno preberite opis, ali je lasulja in brada v kompletu kakovost, ki se vam zdi primerna. Če delite vašo božično obleko z drugimi ljudmi, boste želeli kupiti dodatne lasulje in brado kompleti. Ne priporočam delitve lasulj med ljudmi.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati pri iskanju lasulje in brade.

H.Berry Elf daje nasvet
Božične lasulje in brade navadno pridejo v dveh delih. Najprej brado  pritrdite z  elastični trakom, ki gre čez ušesa in okoli zadnje strani glave. Ko imate brado na mestu  dajte na glavo lasuljo. Lasulja mora pokrivati celotno glavo ​​in popolnoma skriti brado z elastiko.

Brade lahko prihajajo z veznimi ali ločenimi brki. Veliko priloženih brkov ima notranjo žico, ki vam omogoča, da oblikujete brke po vaših željah. Boste morali uporabiti lepilo za kožo , da se na vašo ustnico pritrdijo ločeni brki.

 

Opomba: v nobenem primeru ne smete poskušati jesti ali piti po bradi in brkih!

Božične lasulje se šivajo v pokrovček lasulje. Večina lasulje je narejena iz mrežnega materiala, ki omogoča nošenje lasulje hladnejšega od polne lasulje. Polne lasulje so običajno bolj naravni videz lasišča. V vsakem primeru, božična lasulje običajno sedi trdno v mestu brez potrebe  da svoje lase spnete. Morda pa morate uporabiti le kakšno sponko  da pritrdite božični klobuk na lasuljo.

Morda boste želeli razmisliti tudi  o uporabi lasne mreže na laseh. Mreža za lase zagotavlja, da vaši naravni lasje ne bodo gledali skozi lasuljo in lažje postavljali na lasuljo.

Slogi

Skodrana ali ravna? Kako dolga? To so osnovna vprašanja o slogu božičkovih lasulj. Nekatere lasulje in brade so zelo zakrite in druge precej naravne. Izbira uporabljenih materialov ima lahko tudi velik vpliv na izgled las. Manj dragih, sintetičnih materialov ne more biti s stisnjenimi, dražji naravni lasje ali las, podobno kot sintetika, včasih lahko stilizirani, da ustrezajo vašim okusom.

Barva

Božična lasulja in brade imajo dve različni barvi (čeprav se bo barva nekoliko razlikovala od proizvajalca do proizvajalca); bela in naravna. Bele lasulje in brade so pogosto zelo bele barve. Če uporabljate enega od teh kompletov, se prepričajte, da se ujemajo z zelo bele obrvi.

Naravne barve lasulje in brade so sivkaste ali rumenkaste barve in  najbolj posnemajo prave lase.
Na splošno božičkove lasulje in brade za božička so  narejene iz dveh vrst materialov: pravi lasje in sintetične. Naravne lasulje in brade imasjo seveda tudi na splošno višje cene.

Yak lasulje in brade so cenjene za naravni videz, polnost, vzdržljivost in majhno težo. So dražje. Obstajajo tudi sintetični seti Yakovih las, vendar kot pri vseh sintetičnih, jim manjkata naravnost resničnih las.

Sintetične lasulje in perlice so izdelane iz različnih materialov. Kanekalon je modakrilna vlakna, ki jih proizvaja družba Kaneka, in je danes izbrana za številne proizvajalce lasulje. Lasje iz kanekalon materiala so kakovostne in večina sintetične lasulje narejene iz tega vlakna, ker izgleda bolj realno glede na barvo in teksturo. Vendar pa se lasje v Kanekalonu zlahka zapletajo in prepletajo. Drugi sintetični materiali ne zapletajo toliko kot Kanekalon, barva las in tekstura pa ne izgledata tako naravno.

Nekatere lasulje in bradi so pralne, nekateri pa niso. božični seksi kostumi

Če nameravate dolgo časa obdržati lasuljo in brado, ali pa jo posredujete drugemu Božiču, poiščite pralni komplet. Na tej strani imamo nekaj namigov za pranje božičnih lasulj in brad.

Ne pozabite na božičkove obrvi

Ne glede na lasuljo in brado, ki ste jih izbrali, boste morali ustvariti ujemanje obrvi. Imate dve možnosti obrvi; barvajte sami, da se ujemajo, ali pa uporabite obrvi na obrvi.

Najcenejša možnost je, da uporabite držalo za obrvi, s katerim boste obarvali obrvi. Stekleni obrvi imajo belo ličilo, ki se nanaša neposredno na obrvi in ​​nato z gladko oblikuje belo obarvano belo naravno barvo.

 

Za beljenje obrvi se lahko uporablja tudi belilec. Laser za lase zagotavlja nekoliko boljšo pokritost kot palica za obrvi in ​​je poceni. Laser za lase je lahko malo lepljiv, saj se posuši in bolje je nanesti več tanjših slojev in ne en debel sloj. Izperite lase s šamponom. Upoštevajte tudi, da se bo belilo za lase odrezalo ob stiku z ovratniki in klobuki.

Pri nas lahko kupite tudi božične obleke in obleke za božičice. Te so na voljo v različnih cenah, kot so lasulje in brade, ki jih poskušajo ujemati