International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Zdravje in telo
Objavljeno v

SEPTEMBER JE MESEC ALOPECIA : čudovit pogum izven boja

Objavljeno v

Alopecia ne pomeni, da ste postali slabša oseba. Nihče ne bi smel misliti, da niste to vi . Naši lasje so tisto, kar nas definira in kaj prinaša lepoto v nas. Seveda se bolniki, ki se borijo zaradi takšne bolezni  počutijo ne enako.

Alopecia Areata je stanje izpadanja las, pri katerem imunski sistem v telesu nenadoma napade lasne mešičke. To ustavi rast las in povzroči, da se ustavi tudi svet. Ne morem jih kriviti, da se dejansko počutijo osamljene od celotne skupnosti – celo od ostalega sveta. Ta občutek prikrajšanosti, da bi lahko samozavestno pokazal, kako prijetno je pokazati to kronsko slavo… Zaupanje, ki vam je bilo na videz odvzeto… To vsi razumemo ..

Zelo navdihujoče je, kako se ljudje lahko borijo s krajo, izdajalcem sreče, vendar se borimo in nadaljujemo. Pogum in mir, s katerima se odločita živeti, sta samo nalezljiva. Njihovo željo, da me razumejo, postane tako enostavno.

 

Z vami bi rad delil dva kratka, čustveno premikajoča se dokumentarca o tem, kako je to edinstveno stanje pripeljalo do pisanja tega dela.

Georgia Van Cuylenburg – model za lase in ambiciozna igralka, ki se nenehno bori s svojo potjo do Alopecije, je vsekakor imela boleč začetek in se celo borila, da bi imela svoje lase nazaj. Njeno veselo veselo je bilo tako neverjetno. Spoznala boš, kako grozen je bil začetek in popolna prisotnost sprejemanja, ki je postala skozi leta.

 

Še ena neverjetna mlada dama, ki je blizu src Valentine Wigs, je Ella Shaw, ki je nastopila na Britanskem Got Talentu in zdaj živi svoje sanje in petje med zvezdami, kot je James Bay!

 

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0