76 / 100

Turban kapa Ellen Wille

Turban kapa je dramatičen, fatalan dodatek, ki ga povezujemo z nekaterimi starimi modnimi obdobji, ko so jih očarljive dame nosile na glavi, paradirale naokoli s kapo cigare in ujele poglede očaranih moških in ljubosumnih žensk. Toda isti turban se je zdaj vrnil iz starodavne zgodovine in v rekordnem času osvojil regijo, in ostal  enako očarljiv.

Turbani by Ellen Wille – turbani, kape, šali in rutice  
Mnogi ljudje z izgubo las zaradi bolezni ne želijo nositi lasuljo ves dan. V tem primeru priporočamo izbiro alternativne pokrivala, kot so turbani, šali ali kape. Pri nas boste našli modne modele zbirk, ki jo je posebej razvila Ellen Wille.

Zbirka kapa in turbana ELLEN HEADWEAR  je znana po ekskluzivnosti, izjemni kakovosti in udobju. Vsi materiali, kot so mehki bombaž, visokokakovostna svila ali elastični del so popolnoma prijazni za kožo.

Vendar izdelki  niso samo prepričljivi v svojem udobju – še posebej so modno zasnovani s pridihom luksuza. Turban, šal ali pokrov ne bo le videti čudovito, temveč bo vašo glavo tudi toplo, še posebej ponoči, ali pa jo zaščititi pred soncem. Uporaba alternativne pokrivala pomaga pri zaščiti lasulje. Tako lasulja ostane dlje in prihranite veliko denarja.

Z nami boste našli modele za vsako priložnost in vsak okus. Samo izbirajte iz našega velikega asortimana!

Kako kupit  turban, šal ali kapo
Lahko enostavno kupite v naši spletni trgovini. Produkte zbirke je ustvarila oblikovalka lasulja Ellen Wille, katerega izdelki so zares specializirani.  Naša ekipa vam bo z veseljem svetovala. Pokličite nas, nam pošljite e-pošto ali obiščite in se sprehodite po trgovino  za vaše individualno posvetovanje.

Turban kapa iz zbirke ELLEN WILLE

Skrbimo za ženske, ki iščejo popolno zbirko, kar je bilo mišljeno na rešitev estetskih potreb žensk.
Torej, ponosni smo zaradi predstavitve serije turbanov Ellen Wille.
Kape, rute, turbani so estetska rešitev za vse tiste ljudi z estetskimi težavami.. Tudi to je odlična rešitev za tiste, ki ne želijo nositi lasulje ali za tiste, ki želijo uporabljati kot oblačilni dodatki za lasuljo, kot obrabo glave.
Ta zbirka je ekskluzivna različica modelov za ženske, ki želijo spremeniti ali kombinirati, pogosto gledajo. Želimo poudariti odsotnost kakršne koli šivanja, da bi se izognili kakršni koli nevarnosti.
Ta izdelki so izdelani z dihalnimi materiali, ki nam dajejo boljšo regulacijo terminala in ultra-vijolično zaščito pred soncem.