International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Zdravje in telo
Objavljeno v

OKTOBER JE MESEC PREPOZNAVLJENOSTI RAKA DOJKE

Mesec oktober je mesec ozaveščanja o raku dojk. V tem „kriku“ sodelujemo, da svet prosimo, da je čas, da skrbimo ..obstajata dve vrsti tumorjev – benigni in maligni. Benigna je tista, ki ne škoduje, maligni pa je rakast. In zato se splača biti buden. Se splača razumeti, se splača vedeti.

Rak na dojki se lahko odkrije zaradi simptomov, kot so otekanje dojke, ki je lahko le del tega ali celo slabše. Draženje kože, bolečine v prsih / bradavicah, grudica v pazduh in celo izločanje bradavice, razen materinega mleka. Če opazite katerega od teh razlogov, je priporočljivo, da takoj obiščete svojega zdravnika.

Obstaja veliko razlogov za boj, tudi če se počutite slabo ali

če se morate spopasti z bolečino. Težko je, če ne bi mogli narediti vse tiste stvari, ki ste jih lahko naredili prej… Pogrešali boste normalno življenje – styling, delo, zabavo, ampak hej, to ni konec! Na koncu tunela bo svetloba 🙂

 

Oglejte si to res navdihujočo epizodo The Ellen Show o preživelem raku dojke, ki se je kot vi prav tako boril. Tudi ona je bila tam, boj, bolečina …

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0