,

Navodila pri nakupu lasulje

Navodila pri nakupu lasulje kolekcij Ellen Wille

Čestitke!! Naredili ste najboljšo izbiro! Pozorno preerite navodila za uporabo in

in navodila za nego, ki so priložena škatli, in jih shranite za prihodnjo uporabo.

Dobava

Preverite naročilo takoj po prejemu!

– Lasulje

– Navodila za nego

– Navodila za uporabo

– Dostava in garancija

– Škatla za lasuljo

Namen izdelka

Izdelek zagotavlja razvoj družabnega življenja brez omejitev, ki bi lahko povzročile padec

celotne ali delne dlake (v skladu z določbo CIE F43.2).

Indikacije

Odškodnina (po ICD F43.2) po močnem čustvenem poslabšanju zaradi padca

lasje kot posledica zdravljenja s kemoterapijo, alopecija, alopecija areata in drugi razlogi.

Varnostno obvestilo / Kontraindikacije

Izogibajte se stiku z vročino, vročo vodo, sušilcem za lase, likalnikom/kodralnikom, odprtimi pečicami ali viri ekstremne svetlobe. Pravi lasni modeli in posebna vlakna so odporna

toplote sušilnega stroja in se lahko oblikuje, vendar ne z ekstremno vročino. Za čiščenje ne uporabljajte agresivnih izdelkov. Pazljivo preberite navodila za nego lasulj.

sintetični in naravni lasje. Pozor! V redkih primerih preobčutljivost za

material. V teh primerih se obrnite na vašega distributerja. Izdelka ne smete uporabljati, če imate intoleranco ali alergijo na poliuretan ali najlon. Poleg tega se morate izogibati

uporabite, če so na območju nošenja proteze ali lasulje razdražene kože ali odprte rane.

Navodila za uporabo

Lasulja je bila dostavljena v skladu z naročilom. Preden ga namestite, če je na voljo, odstranite mrežo, ki ga obdaja! Pazite, da ga previdno namestite in prilagodite svojemu okusu!

Etiketa je nameščena na zadnji strani glave. Če imate kakršna koli vprašanja o ravnanju ali težavah z vašo lasuljo, se obrnite na nas ali vašega specializiranega prodajalca. Vsi resni incidenti, ki so se zgodili v zvezi z izdelkom (npr.resna telesna okvara) je treba obvestiti proizvajalca in pristojni organ državi članici, v kateri ima uporabnik in/ali bolnik sedež.

Opombe o ponovni uporabi

Po uporabi lasulje toliko časa ni priporočljivo, da jo ponovno uporabite druga oseba zaradi higienskih razlogov. Če lasulje ne potrebujete več, jo zavrzite. ustrezno glede na vrsto materiala.

Metode odstranjevanja

Lasuljo lahko zavržete, razen če obstaja sum, da je kužna ali okužena v smeti Ne smemo ga zavreči skupaj z organskimi odpadki.  .

Garancijski pogoji

Iz garancije so izključene poškodbe zaradi naravne obrabe ali nepravilne uporabe terzaradi napačne ali nezadostne uporabe izdelkov za nego.

Izjava o skladnosti

Kot proizvajalec izjavljamo, da ta lasulja izpolnjuje osnovne zahteve varnost in Direktivo EU 2017/745 o medicinskih izdelkih.

Hersteller / Manufacturer / Fabricant / Produttore / Fabricante: ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH Töngesgasse 32 | D-60311 Frankfurt am Main | Tel.: +49 (0)6196/88 15 20 | Fax: +49 (0)6196/88 15 222 info@ellen-wille.de | www.ellen-wille.de | Amtsgericht Frankfurt HRB 27834

0 odgovori

Pustite odgovor

Se želite pridružiti razpravi?
Prispevajte z vašim mnenjem!

Dodaj odgovor