Blog lasulje

Ali potrebujem mrežico za lase pod lasuljo ?

Dodatna kapuca lasulje ni nujno potrebna za nošenje lasulje.  Če imate dolge lase  jih lahko, preden nataknete lasuljo, enakomerno porazdelite pod pokrov lasulje. Tako se izognete lasnim izboklinam in izkrivljanjem pod lasuljo, nad katerimi lasje lasulje morda ne bodo lepo padle in nimajo težav s trdovratnimi prameni lastnih las, ki se vedno zlepijo nekje pod lasuljo. Tudi če nimate lastnih las, je za boljšo prilagajanje  lasulje in večje udobje nošenja priporočljiv kapuco za lasuljo, še posebej z lasulji s pletenicami. Preprečujejo lasem, da bi se šivi drgnili ob lasišče in povzročili draženje kože, če lasuljo nosite trajno. Mrežica za lasulje je včasih skoraj nujna, če je barva lasulje v nasprotju z vašo barvo las. Če imate sami zelo temne lase, vendar bi radi nosili platinasto blond lasuljo, bi morali svoje lase skriti pod svetlo (bež / blond) mrežico lasulje in tako nekoliko zmanjšati oster kontrast. In obratno, to ni tako tragično, saj temni lasje z lasuljo z enako gostoto in volumnom dejansko pokrivajo veliko bolje kot zelo lahki lasje – vendar je poleg vseh zgoraj opisanih prednosti za svetle blond lase bolje uporabiti tudi temno lasuljo.

mrežica za lase clanek mrezica za lase 300x286 - Ali potrebujem mrežico za lase pod lasuljo ? 

Takšna kapuca je še posebej priporočljiva za dolge lase – lastni lasje se lahko enakomerno porazdelijo pod zelo elastičnim in peresno lahkim lasem in pod lasuljo ni trdovratnih pramenov. Mrežo za lase ponujamo v blond in črni barvi.

Mrežica je za odrasle ena velikost in je narejena iz 100% viskoze.

Join the conversation

Sledite nam

Moja košarica 0

RECENTLY VIEWED 0

Login

Create an account

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.