,

Razlika med Micro Keratin I-tip ali U-tip extension lasnih podaljškov

Ko gre za podaljševanje las, morajo biti rezultati vedno lepi. Pot do tja, ki jo potrebujemo, ni vedno enaka. Na izbiro imate barve, dolžine, teksture in – seveda – načine nanašanja podaljškov. Ko se torej odločite za podaljške las s I-tip konicami ali  U-tip konic, kako izberete?

Kaj je za vas boljše? Micro Keratin I-tip ali U tip podaljški ?

Vročina ali brez vročine nanašanje podaljškov ?
Za začetek je pomembno razmisliti o uporabi toplote in o tem kako s toploto vplivamo na vaš las.  Fuzijske podaljške z vrhom pod vrhom lahko nanesete le z ogrevalnim orodjem za taljenje keratina. In čeprav ta orodja porabijo le del toplote, ki jo ustvarijo običajni curling in ravni likalniki (in so le nekaj minut v bližini las) imate morda krhke ali poškodovane lase, ki jih želite obdržati kar najbolj daleč od možne toplote.

I-tip podaljški las
Podaljški las I-Tipped so znani tudi kot hladna fuzija. Ti podaljški se uporabljajo z vlečnim orodjem, bodisi kavljem ali zanko, ki vleče strankine lase skozi zelo majhen mikro obroč. Nato se podaljšek I-konice vstavi v mikro obroč, ki se nato stisne s posebnimi kleščami – to stiskanje drži podaljšek na mestu.

Običajno so lasje z I konico hladno zliti z naravnimi lasmi. Ta postopek ima svoje prednosti in slabosti. Uporabite postopek Micro-Ring, ki vključuje vlečenje las skozi majhno kovinsko zanko na podstavku, da na lase pritrdite podaljške las z vrhom I. Ženske, ki gredo skozi sevanje ali kemoterapijo, ne smejo preizkusiti te zanke iz bakra ali aluminija, saj lahko zareže v povrhnjico las in povzroči škodo.

U- tip podaljški las 
Podaljški za lase s konicami so podaljški za lase, ki so predhodno nagnjeni s keratinom in se na stranko nanesejo z vročim likalnikom za podaljševanje las. Ta vrsta podaljšanja las se imenuje tudi “Fusion”.

Ko gre za fuzijsko podaljšanje las, razmislite o uporabi toplote. In kako vam je prijetno s toploto na laseh ali v njihovi bližini?

Keratin morate stopiti z grelnim orodjem za namestitev fuzijskih podaljškov z U-konico. Morda imate krhke ali poškodovane lase, ki bi jih radi držali čim dlje od vročine, čeprav ta orodja uporabljajo le del toplote, ki jo ustvarijo običajni kodralniki in ploščati likalniki.

Ko poskušate vroče fuzijsko podaljševanje las, poskrbite, da imate lase brez čistih izdelkov, ne da bi imeli balzame, ki ne puščajo. In glede na to imam raje lase s konico.

 

Kateri je pravi lasni podaljšek za vas?

Katera je torej najboljša izbira za vas? No, vse se nanaša na vaše posebne potrebe in cilje ter na vaš naravni tip las. Če imate kodraste, grobe ali čudovite lase, ki se po navadi zlahka zavozlajo  ali zapletejo, so verjetno najboljši stavni keratinski I-tip podaljški s hladnim spojem. Po drugi strani pa ženskam z ravnejšimi prameni verjetno bolje pristajajo  vroče spojene U-tip konice (ali I-konice z mikro obroči).

Podaljški s keratinskimi vezmi I-Tip in so še posebej primerni za uporabo z mikro obročki.

Zdaj veste, katere izbrati? Izberete lahko primernega glede na vaše posebne potrebe in cilje ter vaš naravni tip las.

Poskusite hladno stopljene I-tip če imate kodraste, grobe ali čudne lase, ki se navadno zlahka prepletejo ali zapletejo.
Če imate bolj ravne pramene, preizkusite vroče spojene U-tip.
Kot vedno se posvetujte s svojim stilistom in ne pozabite, izbira je vaša – las poznate bolje kot kdorkoli in to je vaša pričeska!

Nakup keratinskih podaljškov tukaj