STE POZABILI PODATKE?

Moški lasni vstavek toupe PERMA JAY | PERMA FIT HAIRSYSTEMS

499,00 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: PF-JAY Kategoriji: , Oznake: , ,
ellen wille 50th 66x60 - Moški lasni vstavek toupe PERMA JAY | PERMA FIT HAIRSYSTEMS

Opis

Jay | HAIRforMANce | Heat Friendly Sintetični | Toupet Ellen Wille izraža zaupanje z rafiniranim gospodom. Ta čisto izrezan videz je brezčasen. Nova visoko vročinska vlakna posnemajo videz bioloških las, poleg tega pa omogočajo toplotno oblikovanje do 300 stopinj F. za vzdrževanje brez stresa.! Sprednji del čipke ponuja brezšivno naravno barvo las, ki omogoča večjo vsestranskost in videz stran od obraza. Jay odlikuje izjemno tanka monofilamentna konstrukcija z vsakim pramenom las, ki je na podlago strokovno privezan.

Dolžina las: 10-13 cm

Kolekcija: HAIR za MANce

Kakovost las: toplotno odporna vlakna

Konstrukcija pokrovčkov: 100% ročno vezana | Fino monofilament | Poliuretanski rob | Čipke spredaj

Montur: Fina čipkasta mreža s filmskim nastavkom in PU robom za lepljenje, 18 x 23 cm

Dolžina las: 10-13 cm

Priporočamo, da uporabite izdelke StylingMark Styling za vzdrževanje in skrb za vaše sloge Ellen Wille.

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Lace front – Pripravljena za nošenje in praktično nevidna oblika, ki daje obliko glave, ustvarja naravno linijo las za vsestransko oblikovanje.
100% ročno vezani – Ročno vezani, da ustvarite videz naravne rasti las.
Visoko toplotno vlakno – Pripravljeno za obdelavo, predhodno oblikovano in zasnovano tako, da je prilagodljivo, in ga je možno toplotno oblikovati do 300 stopinj F.

100% Hand- tied ročno vezano – ročno zavozlano za ustvarjanje videza naravne rasti las.

High Heat Fiber – Visoko toplotna vlakna – pripravljena za nošenje, predhodno oblikovana in zasnovana tako, da je prilagodljiva in oblikovana do toplote do

 

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Moški lasni vstavek toupe PERMA JAY | PERMA FIT HAIRSYSTEMS

Dodatne informacije

Izberi barvo HfM

, , , , , , ,

Kolekcija

Lasulje izdelava kapice

, , ,

Lasulje material las

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP