STE POZABILI PODATKE?

George 5 Stars | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

503,86 

Moška lasulja.

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - George 5 Stars | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

Opis

George 5 Stars | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja Ellen Wille je kratek športni kroj za vsako priložnost z najvišjo stopnjo udobja. 100% ročno vezana kapa ustvarja naravno gibanje in je neverjetno mehka in udobna za nošenje. Spredaj je brezhibna podaljšana čipka od ušesa do ušesa, ki omogoča svobodo oblikovanja stran od obraza in samozavestno brezšivno linijo las! Območje zatilja je obloženo z ročno šivanim trakom iz silikona, ki zagotavlja varno prileganje med nošenjem. Vsak slog je skrbno oblikovan in izdelan, da zagotovi najbolj naraven videz in udobno prileganje. Gostota je resnično lahka. Je vnaprej oblikovan in pripravljen za obrabo iz škatle.

Vrhunska in privlačna moška lasulja. Ta klasična frizura prepriča tako s svojimi notranjimi kot zunanjimi vrednotami. Eleganten slog, luksuzne lastnosti in izjemno udobje nošenja.

Material : Modacrylic

Lacefront : Ja

Izdelava : 2.0 Hand

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - George 5 Stars | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo HfM

, , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

TIP

Material :

Izdelave kapice

, ,

TOP