International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Nakup lasulje in nega lasulj iz sintetičnih ali naravnih las

58 / 100

Ob prevzemu preverite ali je dobava popolna!

PREDVIDENA UPORABA lasulje

Izdelek zagotavlja razvoj družabnega življenja brez omejitev, ki je lahko posledica delne ali celotne izgube las  (v skladu z določbo CIE F43.2).

Posledica  (po ICD F43.2) po močnem čustvenem poslabšanju zaradi izgube. Kaj pomeni F43 2?

Ta kategorija vključuje akutno stresno reakcijo (F43.0), posttravmatsko stresno motnjo (F43.1) (PTSM), prilagoditveno motnjo (F43.2), druge reakcije na hud stres (F43.3)

Izguba las kot posledica zdravljenja s kemoterapijo, alopecija, alopecija areata in drugi razlogi.

INDIKACIJA

Prilagoditvena motnja (po ICD F43.2) s hudimi čustvenimi motnjami kot posledica patološke delne ali popolne izgube las pri ljudeh

Izogibajte se stiku z vročino, vročo vodo, sušilniki za lase, grelnimi palicami/kodralniki, odprtimi pečicami in drugimi viri toplote ali ekstremne svetlobe. Modele človeških las in druga vlakna, odporna na vročino, je mogoče sušiti s sušilnikom za lase in oblikovati, vendar ne s pretirano toploto. Ne uporabljajte ostrih ali jedkih čistilnih sredstev. Upoštevajte navodila za nego sintetičnih in človeških las. Nevarnost! V izjemnih primerih se lahko pojavi materialna občutljivost. V teh primerih se obrnite na svojega specializiranega prodajalca. Izdelkov ne smete nositi, če je znana intoleranca ali alergija na poliuretan ali najlon. Poleg tega se morate vzdržati njegove uporabe, če so na območju nošenja lasnega vložka ali lasulje razdražene kože ali odprte rane.

Lasuljo smo dostavili po vašem naročilu. Če obstaja, odstranite mrežico za lase, preden si jo nadenete. Prosimo, da pri nošenju pazite na največjo previdnost in pravilno prileganje! Če imate kakršna koli vprašanja o rokovanju ali težavah z vašo lasuljo, se obrnite na našega svetovalca o lasuljah. Vse resne incidente, ki bi se zgodili v zvezi z izdelkom (npr. resne okvare , alergije , zdravstveni problemi ), je treba prijaviti proizvajalcu in pristojnemu organu države članice, v kateri ima uporabnik in/ali bolnik sedež.

NAVODILA ZA PONOVNO UPORABO
Iz higienskih razlogov je po nošenju lasulja primerna samo za osebno uporabo in je ni mogoče ponovno uporabiti ali predati tretjim osebam. Ko lasulje ne potrebujete več, jo zavrzite v skladu s spodnjimi navodili za odstranjevanje.

Iz garancije/garancije so izključene poškodbe, ki so posledica naravne obrabe, nepravilne uporabe in nezadostne ali nepravilne nege.

IZJAVA O SKLADNOSTI
Kot proizvajalec na lastno odgovornost izjavljamo, da je ta lasulja v skladu z osnovnimi zahtevami glede varnosti in učinkovitosti Uredbe EU 2017/745 o medicinskih pripomočkih.

NEGA LASULJ IZ NARAVNIH LAS

Preberite več kako negovati lasuljo iz naravnih las.

NEGA LASULJ SINTETIČNI LAS

Preberite več kako negovati lasuljo iz sintetičnih las.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0