STE POZABILI PODATKE?

Roger 5 Stars | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

525,82 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: EWM-ROGER5S Kategoriji: , Oznake: , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Roger 5 Stars  | HAIRforMANce  | Sintetična moška lasulja

Opis

Roger 5 Stars Ellen Wille je privlačen, klasičen moški kroj z najvišjo stopnjo udobja. Ponuja več funkcij, ki dajejo zelo naraven videz. Ročno vezana kapa, vsak las je posebej ročno vozlan in ustvarja naravno gibanje ter je neverjetno mehak in udoben za nošenje. Njena čipkasta sprednja stran od ušesa do ušesa ustvarja videz naravne lasišča, ki omogoča oblikovanje obraza. Ročno zavozlan vrh iz monofilamentov ustvarja videz naravne rasti tam, kjer so lasje ločeni. Mono top omogoča vsestranskost ločevanja. Je vnaprej oblikovan in pripravljen za nošenje iz škatle.

 

Roger 5 Star 2.0 je iz kolekcije HAIRforMANce Ellen Wille, namenjen je priložnostnemu in modnemu gospodu. Ta slog prikazuje popolnoma mešane plasti po celotni površini in spredaj pušča nekaj daljših slojev, da jih lahko prilagodite, če se odločite! Naravna in lahka gostota v kombinaciji z našimi sintetičnimi vlakni Premium resnično olajša nošenje tega sloga, saj posnema videz in občutek bioloških las.

Material : Modacrylic

Lacefront :Ja

Izdelava :  ročna

Za občutljivo lasišče. Lasje so ročno vezane v fin, elastičen til. Pokrovček lasišču daje udobno prileganje in je lahek kot pero.

PODALJŠANA UPORABA FILMA
S pristopom s podaljšanim filmom je podaljšana čipkasta sprednja stran, lasje na čelu in v predelu templjev fino ročno izdelani posamično v prozorno tkanino, zaradi česar je sprednja linija las videti naravno na velikodušnem območju. Lasje je mogoče oblikovati na različne načine in zagotoviti naraven videz, tudi z videzom brez čela.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Roger 5 Stars  | HAIRforMANce  | Sintetična moška lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo HfM

, , , , , , , , , , ,

TIP

Kolekcija

Izdelava kapice

, ,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP