STE POZABILI PODATKE?

Steven Sport | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

503,86 

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - Steven Sport | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

Opis

Dobrodošli v svetu moške elegance lasulj. Moške lasulje – prišla je nova kolekcija moških lasulj HAIRforMANce, ki navdihujejo metropole Evrope.

Steven Sport  moška lasulja kolekcije Ellen Wille je privlačna, rafinirana kratka moška lasulja. Ponuja izrazite lastnosti Ellen Wille, ki zagotavljajo najbolj naraven videz in udobje nošenja. Ročno vezana zgornja kapa iz monofilamentov ustvarja naravno gibanje in je neverjetno mehka in lahka. Steven Sport vam daje svobodo, da lase razdelite, kjer želite. Podaljšana čipkasta sprednja stran od ušesa do ušesa ustvarja videz naravne lasišča, ki omogoča oblikovanje obraza. Gostota svetlobe tega pripravljenega sintetičnega vlakna se ne razlikuje od naravnih las. Je vnaprej oblikovan in pripravljen za obrabo iz škatle.

Kolekcija predstavlja Sensitive Technology in številne druge zanimive novosti. Nova raven udobja za današnjega gospoda. Odkrijte edinstven svet moških lasulj HAIRforMANce!

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Steven Sport | HAIRforMANce | Sintetična moška lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo HfM

, , , , , , , , , ,

Kolekcija

TIP

Material las:

Izdelave kapice

, ,

TOP