International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

SPA | Hair Society | Sintetična lasulja

440,01 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Spa kratka lasulja Ellen Wille Hair Society Collection
Kratka lasulja v klasičnem slogu, ki doseže tik pod ušesom in objame zadnji del vratu.
Spredaj 100% roka, vezana s podaljšano čipko
Majhna teža
Standardna velikost pokrovčka 54-56 cm.

Hair Society Part of Me Luxury Collection predstavlja najvišjo raven umetnosti in vrhunskega udobja ter odraža nekaj naših najbolj naravnih in najlepših modelov. Te vrhunske frizure, ki jih je oblikovala Ellen Wille, zagotavljajo realistično alternativno rešitev za lase za ženske z delno ali popolno izgubo las.

 

Lasulje Hair Society so bile posebej izdelane za ženske, ki imajo izpadanje las. Visok standard izdelave se kaže v vsaki ročno izdelani lasulji. So izjemno majhne teže in narejeni iz najmehkejšega materiala, ki zagotavlja udobje. S sintetičnimi vlakni, podobnimi lasjem, je vsaka lasulja Hair Society videti naravno in razkošno. Začnite uživati v svoji popolni lasulji že danes!

Specifikacije

Izberi barvo HS

, , , , , , , , , , , , ,
SALT/PEPPER MIX 51.60.44 | Light Natural Brown with 75% Gray, Medium Brown with 70% Gray and Pure White Blend
SILVER MIX 60.56
CHAMPAGNE ROOTED 22.16.23 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
SNOW-MIX 60.56.58 | Pure Silver White with 10% Medium Brown & Silver White with 5% Light Brown blend
NOUGAT ROOTED 10.16.8
PEARL BLONDE ROOTED 101.14.16
BERNSTEIN-ROOTED 12.26.10 | Light Brown base with subtle Light Honey Blonde and Light Butterscotch Blonde highlights and Dark Roots
ESPRESSO MIX 4.6.2 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout
SAND MULTI ROOTED 24.14.23 | Lightest Brown and Medium Ash Blonde Blend with Light Brown Roots
SANDY-BLONDE-ROOTED 24..14.16 | Medium Honey Blonde, Light Ash Blonde, and Lightest Reddish Brown blend with Dark Roots
HOT-CHILI-ROOTED
MOCCA-ROOTED

Dolžina lasulje

Tip lasnih vlaken

,
Kaj je modakrilna lasulja? Modakril je sintetični kopolimer. Modakrili so mehki, močni, prožni in dimenzijsko stabilni. Lahko se zlahka obarvajo, dobro držijo stiskanje in obliko ter se hitro sušijo. Kako očistite Modacrylic lasuljo? Ročno perite občutljive modakrilne predmete, kot so lasulje  perite  v topli vodi z nežnim ciklom in lahkim šamponom. Ali lahko uporabite toploto na modakrilni lasulji? Na modakrilnih lasuljah in lasnicah iz sintetičnih vlaken ne uporabljajte ogrevanih orodij za oblikovanje, kot so sušilniki za lase in kodralniki ali drugi viri toplote, saj lahko poškodujejo vlakna.

Kapa lasulje izdelava

Stil lasulje

,

Brand blagovne znamke

Hair Society

Kaj se razlikuje glede izdelave HAIR SOCIETY WIGS KOLEKCIJA ? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahkotno nošnjo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las. SHOP ELLEN WILLE: ELLEN WILLE LASULJE | ELLEN WILLE HAIRPIECES & TOPPERS | NARAVNI LAS HUMAN HAIR COLLECTION | EYE POWER COLLECTION | HAIRMania MOŠKE LASULJE |

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

SPA | Hair Society | Sintetična lasulja

440,01 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA