International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Vanity | Hair Society | Sintetična lasulja

399,00 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Vanity, avtorice Ellen Wille, je kratka igriva dlaka z možnostjo, da iz plasti izvlečete več volumna ali jo zgladite za bolj eleganten videz. Ta lasulja z ročno vezanim vrhom iz dvojnega monofilamenta s podaljšano čipkasto sprednjo stranjo resnično ponuja najbolj naraven videz las.

 

Hair Society Part of Me Luxury Collection predstavlja najvišjo raven izdelave, vrhunskega udobja in odraža nekaj naših najbolj naravnih in najlepših modelov. Te vrhunske pričeske, ki jih je oblikovala Ellen Wille, zagotavljajo realistično alternativno rešitev za lase za ženske z delno ali popolno izgubo las.

Specifikacije

Izberi barvo HS

, , , , , , , , ,
CHOCOLATE MIX 830.6.4 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights
MOCCA-ROOTED
SALT/PEPPER MIX 51.60.44 | Light Natural Brown with 75% Gray, Medium Brown with 70% Gray and Pure White Blend
CHAMPAGNE ROOTED 22.16.23 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
BERNSTEIN-ROOTED 12.26.10 | Light Brown base with subtle Light Honey Blonde and Light Butterscotch Blonde highlights and Dark Roots
SAND MULTI ROOTED 24.14.23 | Lightest Brown and Medium Ash Blonde Blend with Light Brown Roots

Tip lasnih vlaken

Kapa lasulje izdelava

,
Na območju las v predelu čela se lase posamično obdelujejo ročno na prozorni namestitveni podlagi. Tako je poni lasulja videti naravna in jo je mogoče oblikovati na več načinov. Rob lasulje je neviden, šiška izgleda naravno.

Dolžina lasulje

Stil lasulje

Brand blagovne znamke

Hair Society

Kaj se razlikuje glede izdelave HAIR SOCIETY WIGS KOLEKCIJA ? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahkotno nošnjo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las. SHOP ELLEN WILLE: ELLEN WILLE LASULJE | ELLEN WILLE HAIRPIECES & TOPPERS | NARAVNI LAS HUMAN HAIR COLLECTION | EYE POWER COLLECTION | HAIRMania MOŠKE LASULJE |

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vanity | Hair Society | Sintetična lasulja

399,00 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA