STE POZABILI PODATKE?

Lasulja dolga valovita ombre rjava blondinka Lace Teil-Mono Model: VK-RGF-6272-MF

198,99 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-RGF-6272-MF Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Lasulja čipka delno-mono srednji razcep dolg valovit ombre rjava blondinka model: RGF-6272-MF

Izjemno izdelana ženska lasulja z ročno pritrjenim filmskim nastavkom v predelu čela (čipka spredaj) in delnim monofilamentom daleč pod srednjim lokom, za še posebej naraven videz. Dolgi, valoviti lasje iz visoko kakovostnih sintetičnih vlaken v ombre mešanici temno rjave in zlate blondinke.

Kakovostna, delno ročno vezana lasulja WIG ME UP ® iz svilenih, sijočih, varljivo videti japonskih sintetičnih vlaken. Majhna teža in obdelava na dihajočih pletenicah zagotavljata udobno prileganje, dovršeno izdelan nastavek za film (čipka spredaj) in delno monofilament za še posebej naraven videz. Velikost lahko nastavite do obsega glave 58 cm s pomočjo pritrdilnih kljuk.

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Lasulje izdelava kapice

,

Lasulje material las

Lasulje dolžina las

Kolekcija

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP