STE POZABILI PODATKE?

Znižano! -32.2%

Lasulja dolga valovita v raznih barvah Model : VK-9

67,10 99,00 

Počisti

Opis

Dolga, bogato valovita ženska lasulja, na sredini razdražljiva in muhasta, puhasta, krajša. Model je na voljo v različnih barvah.

Kakovostne lasulje,  priporočljive za vsakodnevno uporabo s skrbno obdelavo in naravnim učinkom. Lasulje so na voljo v stotinah priljubljenih odtenkov. Tudi modeli lasulj v ekstravagantnih barvah ali zgodovinske pričeske za cosplay, gledališče, film, LARP in zgodovinske igre lahko najdete pod to priljubljeno blagovno znamko v enaki prepričljivi kakovosti.

V tej votkani lasulji so lasje iz kakovostnega, varljivo pravega sintetičnega vlakna trdno prišiveni na odprt pokrov lasulje. Takšne kape lasulj zagotavljajo visoko raven udobja z optimalno cirkulacijo zraka in njihovo majhno težo. Lasulja se udobno prilega na obseg glave do 60 cm. Lasulja je prilagojena na manjše velikosti glave s sistemom kljukic in jezičkov, všitih v zadnji del pokrovčka – zelo enostavno, varno in priročno. Popoln, naraven in nedrseč oprijem. V zgornji del lasulje je všita imitacija lasišča za še bolj naraven del las.

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

TIP

Material las:

Dolžina las

,

Model :

Barva splosna

, , , , , ,

TOP