STE POZABILI PODATKE?

Pustna lasulja moška baročna sodnik Adliger Richter Lord siva Model : VK-WIG002

54,90 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: VK-4260405244232 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Lepa baročna lasulja plemiča, gospodar, spoštovani sodnik – častitljiva srebrna siva te lasulje poudarja izjemne runde državnih kaskad, seveda pa precej izjemna. Barvna oznaka: K309. Dolžina: približno 50 cm.
Cool zabava lasulja iz sintetičnih vlaken, očarljiv na vsaki kostumski zabavi! Majhna teža in obdelava na dihljivi lasni mreži omogočata udobno prileganje. Skozi mrežasto mrežo se lasulja prilagodi vsaki velikosti glave, največ 62 cm.

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

,

Kolekcija

Lasulje material las

Lasulja tip

Tema karneval

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP