STE POZABILI PODATKE?

Ellen Wille Styling krema za oblikovanje lasulj

18,30 

ellen wille 50th 150x146 - Ellen Wille Styling krema za oblikovanje lasulj

Opis

Krema za modeliranje, primerna tako za sintetične lasulje kot naravne.  Ne pušča ostankov in ohranja popolnost. Lasje so čisti, opredeljeni in svetli.

Ellen Wille kremna krema za oblikovanje toupees, lasulj. Primerno za človeške lase in umetne lase (sintetična lasna vlakna).

Tudi lasulje, tupe in lasnice so lahko stilizirane. To prinaša ne le raznolikost v vsakodnevnem videzu, ampak tudi individualni dotik za vašo drugo pričesko.

S kremo Ellen Wille Styling lahko drugo pričesko oblikujemo in oblikujemo. Zagotavlja varno in zanesljivo oprijemanje brez lepljenja.

Krema Ellen Wille Styling je primerna tako za  lase iz človeških las kot za sintetične lase (sintetična lasna vlakna). Ima kremasto konsistenco in je na voljo v plastičnem lončku, ki ga je mogoče zapečatiti.

Mimogrede, v naši spletni trgovini boste prejeli nadaljnje izdelke iz serije Ellen Wille, kot so šampon, balzam ali balzam Ellen Wille, za človeške lase ali sintetična lasna vlakna.

V praktični embalaži 100 ml.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 150x146 - Ellen Wille Styling krema za oblikovanje lasulj
TOP