International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Lasni čop za zavezat ravni z trakom 45 cm razne barve za pletenice Model: VK-YZF-TS18

59,00 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni

Opis izdelka

Ravni podaljšek las lahko zavežete kot pletenico. Za pritrditev je všit glavnik, eleganten trak pa poskrbi za preostanek oprijema.

Barva: razne barve

Dolžina: 45cm / 18inch.

Ozka, zelo lahka pletenica ali čop iz visokokakovostnega sintetičnega vlakna, ki je pritrjeno s sponko in trakom, še posebej kot podaljšek pri stranskih pletenicah. Ta lasnica je narejena iz termo vlaken z rahlo spremembo barve v primerjavi s konvencionalnimi kakovostnimi sintetičnimi vlakni, kot sta Kanekalon in Toyokalon.

Uporaba: Lasje (hrbet ali stranice) zavežite v pletenico ali žemljico. Mali glavnik lasnice potisnite za lasten elastični trak in preprosto zavijte las okoli svoje pletenice – zavežite trakove in končali ste!

Brand

VK lasulje

Iščete prav posebno lasuljo? Bi želeli lasni vložek po posebej ugodni ceni? Ali pa potrebujete lase za gledališki in umetniški projekt? Potem dovolite, da vas odpeljemo v WIG ME UP svet lasulj. Velika izbira sintetičnih lasulj, kratkih lasulj iz naravnih las, podaljškov, lasnih čopov in lasnih repov, pony-jev, podaljškov ter pustnih lasulj corplay, gledaliških lasulj, karneval, za noč čarovnic, za oktoberfest z kitkami.... Krasne lasulje iz visokokakovostnih  japonskih sintetičnih vlaken. Prav tako pa  velika izbira karnevalskih pustnih lasulj v nori široki paleti karnevalskih tem in barv, po najugodnejših cenah.

Specifikacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija lasulj

Dolžina lasulje

Stil las

Tip lasnih vlaken

,
Običajno gre za vrsto sintetičnih las, imenovanih kanekalon, ki večinoma spominjajo na naravni vzorec in z možnostjo pregibe las. Kanekalon® je modakrilno vlakno, ki ga je svetu predstavila leta 1957 Kaneka. Je reprezentativno sintetično vlakno z japonsko tehnologijo. Kanekalon® je mehak s teksturo, podobno človeškim lasem, ima tudi tehnologijo Hot Water Set (*1), ki omogoča različne pričeske. Vlakna so tudi ognjevarna. S temi lastnostmi in lastnostmi se Kanekalon® pogosto uporablja za sintetično pletenje las in druge sintetične nastavke za lase, kot so lasulje. ​. Kanekalon® ima tehnologijo “Hot Water Set”, ki omogoča uporabo vroče vode za strjevanje kodrov in tesnjenje konic za preprečevanje zrahljanja, hkrati pa ohranja svojo prožnost.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
TOP
Arrow

Lasni čop za zavezat ravni z trakom 45 cm razne barve za pletenice Model: VK-YZF-TS18

59,00