STE POZABILI PODATKE?

Effect | Top Power | HF Sintetični Topper

413,99 

Product Code: N/A EAN: Šifra: EW-HS-EFFECT Kategoriji: , Oznake: , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Effect | Top Power | HF Sintetični Topper

Opis

EFFECT Hair Topper Ellen Wille je umetniško oblikovan zgornji del, ki se brezhibno integrira z biološkimi lasmi srednje do dolge dolžine. Velika osnovna zasnova zagotavlja popolno pokritost in ima ročno izdelan monofilamentni vrh, ki vam omogoča svobodo pri izbiri, kam boste razdelili lase! Ob straneh in hrbtni strani zasnove so votki, ki ponujajo popolno količino lahke, naravne gostote, kar zagotavlja, da so lasje usmerjene navzdol za brezšivno mešanico. Štirje sponki, ki jih je treba uporabiti, so lahki in udobni, da zagotavljajo varnost med nošenjem. Brezhiben tempelj do čipke spredaj ponuja naravno linijo las z neomejenimi možnostmi oblikovanja! Premium sintetična vlakna Futura so odporna na toploto do 300 stopinj F in posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. če imate minimalno do popolno izgubo las.

Izdelava :  Ročna izdelava

Lace Front : Ja

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Effect | Top Power | HF Sintetični Topper

Dodatne informacije

Izberi barvo HS

, , , , , , ,

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Lasulje izdelava kapice

, , , ,

Lasulje stil las

Lasulje material las

Video

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP