STE POZABILI PODATKE?

Mood | Prime Power | Naravni/Sintetični lasje Blend lasulja

977,22 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: EW-PRP-Mood Kategoriji: , Oznake: , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Mood | Prime Power | Naravni/Sintetični lasje Blend lasulja

Opis

Mood by Ellen Wille je dragocen bob dolžine do brade, ki vam daje popoln naravni videz. The Mood je ustvarjen z novim in inovativnim Prime Hair Ellen Wille! Prime las je lastniška sestava človeških las, ojačana s sintetičnimi vlakni Premium, ki omogoča dolgotrajnejšo živahnost barv. Prime lasje so prav tako oblikovani in zaradi vrhunskih sintetičnih vlaken (ki prenesejo toploto do 350), bo vsak slog, ki ga daste tem lasuljam, zdržal veliko dlje in celo skozi pranje! To je najboljša izdelava, ki ustvarja popolno izkušnjo nošenja lasulje. Mood z zelo tankim ročnim vozlanjem ponuja novo inovativno čipkasto sprednjo stran, ki se brezhibno zlije s sprednjim delom in nadomešča znani monofilament. Mehki in božajoči lasje zagotavljajo odličen občutek dobrega počutja in si s svojo vsestranskostjo pri oblikovanju neprekosljivi. Pokrovček je nastavljiv in lahek, kar zagotavlja udobje s prileganjem po meri. Mood je del kolekcije Ellen Wille Prime Power

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Mood | Prime Power | Naravni/Sintetični lasje Blend lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo Prime Power

, , , , , , ,

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Lasulje material las

,

Lasulje izdelava kapice

, , ,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP