International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Movie Star | Perucci | Sintetična lasulja

219,60  244,00 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Movie Star | Perucci | Sintetična lasulja

Zagotovite si glam rdeče preproge v hipu s Movie Star iz zbirke Perucci! Ta ostrižen bob ponuja osupljive skodrane kodre, sestavljene iz vrhunskih sintetičnih vlaken, ki izgledajo in se počutijo kot človeški lasje. Pokrovček tega drznega dela ima razširjeno čipkasto sprednjo linijo las in monofilamentno krono za čudovit videz, ki ga ni mogoče zaznati.

Specifikacije

Izber barvo Perucci

, , , , , , , , ,
DARK CHOCOLATE ROOTED 4.33 | Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights with Dark Roots
SAFRAN RED ROOTED 29.28.33.130 | Dark Copper Red, Copper Red, and Light Copper Red Blend with Dark Auburn Roots SAFRAN RED ROOTED 29.28.33.130 | Mešanica temno bakreno rdeče, bakreno rdeče in svetlo bakreno rdeče s temno rjavimi koreninami
SAND ROOTED 14.16.12 | Light Brown, Medium Honey Blonde, and Light Golden Blonde blend with Dark Roots
HOT CHILI MIX 33.130.4 | Dark Copper Red, Dark Auburn, and Darkest Brown blend
SANDY-BLONDE-ROOTED 22.14.16 | Medium Honey Blonde, Light Ash Blonde, and Lightest Reddish Brown blend with Dark Roots
Champagne-Rooted 22.25.16 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
CHOCOLATE ROOTED 830.27.6 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights and Dark Roots
ESPRESSO ROOTED 4.2.6 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout with Dark ROots
Color Light-Bernstein-Rooted = Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots
SAND MULTI ROOTED 24.14.23 | Lightest Brown and Medium Ash Blonde Blend with Light Brown Roots SAND MULTI ROOTED 24.14.23 | Najsvetlejša rjava in srednje pepelnasta blond mešanica s svetlo rjavimi koreninami

Dolžina lasulje

Tip lasnih vlaken

Stil lasulje

Tip izdelka

Kapa lasulje izdelava

, ,

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Perucci lasulje

Perucci znamka lasulje je uporna, mladostna in ustvarjalna  ter radovedna za vedno nove stile, in pripravljen za naslednji korak. Znana blagovna znamka Perucci se v svoji novi kolekciji lasulj predstavlja s številnimi ekskluzivnimi modeli in modnimi kroji. Perucci lasulje in lasni vložki prepričajo skozi kakovostno izdelavo in različne frizure. Zaradi visoke kakovosti in kakovosti svojih izdelkov je Perucci v samo nekaj letih uspela postati znana blagovna znamka lasulje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Movie Star | Perucci | Sintetična lasulja

219,60  244,00 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA