STE POZABILI PODATKE?

NOVO!

Shape | Hair Society | HF sintetična lasulja

460,00 

Počisti
ellen wille mali logo 150x150 - Shape | Hair Society | HF sintetična lasulja

Opis

Lasulja Eclat Ellen Wille Hair Society Collection je čudovit ženski slog in jo je mogoče obdelati, zviti ali poravnati z ogrevanimi izdelki za oblikovanje.

Pokrovček je 100-odstotno ročno vezan za največjo možno naravnost, vsak posamezen las na zgornjem delu kapice pa je posamično vstavljen skozi monofilamentni vrh, da ustvari iluzijo naravne rasti las z lasišča in omogoča premikanje razdelka.

Lahka kapica je popolnoma nastavljiva in ima tudi podaljšano čipkasto sprednjo konstrukcijo za neviden zaključek las.

Eclat je bil izdelan iz najkvalitetnejših materialov in ima vrhunsko tehnologijo lasulje, da ustvari osupljiv videz za ogled in občutek.

To so zračni materiali, izbrani zaradi svoje mehkobe za maksimalno udobje in kot nalašč za tiste z občutljivim lasiščem, alopecijo ali z izgubo las zaradi zdravil.

Lasulja je popolnoma pralna in priporočamo, da jo skrbite z uporabo kompleta za nego vlaken Ellen Wille.

Tip las: toplotno prijazni sintetični lasje.

Izdelava kapice: 100% ročno vezana – Monofilamentni vrh – podaljšana čipka.

Prikazana barva: Sandy Blonde Rooted in Bernstein Mix

Velikost pokrovčka: povprečna (54 cm – 57 cm)

 

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille mali logo 150x150 - Shape | Hair Society | HF sintetična lasulja

Dodatne informacije

Barva HS

, , , , , ,

Kolekcija

Dolžina las

Izdelave kapice

,

Style las

TOP