STE POZABILI PODATKE?

YESforLOV – Fragrance Rejouissance – parfem ženski

73,08 

Njegova dišava jo odseva. Zaslepljujoč, nepremagljiv, bleščeč … in še tako krhek. Tako sublimno človeško.

Product Code: N/A Šifra: EP-E23150 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

YESforLOV parfem – Fragrance Rejouissance Njena dišava odraža pohotnega janterja in igre vanilije za sklenitve ljubezenske melodije. Je nepremagljiva… pa vendar tako krhka. Tako snubimo moške. Dišava zasnovana za romantična srečanja. Svež in velikodušen pristop ;Vroča ljubezen na prvi pogled – vonj razname okolico z žafranom in začimb. Čutni dialog ;lilij in kandirane slive za vzajemno željo.

;

YESforLOV parfem ognjen duhovnosti jantarja se pridruži seksapilnsoti vanilije.

;

Dišava je sveža.

;

Začinite ljubeze. Vroča ljubezen na prvi pogled.

;

Ognjena duhovnost vzajemne želje. “Odkritje poti, ki vodijo do užitka svojega partnerja.”

;

;

Količina : 50 ml

;

Rejouissance je vse, kar hočem

;

Made in France YESforLOV

;

Blagovna znamka YESforLOV je namenjena izključno za užitek, da odkrijete občutke, kot jih nikoli še niste. Je vrhunski izdelek s svojimi posebnimi sestavinami v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Prefinjen vonj umetnosti za ljubljenje, nego telesa ali prefinjene igre s čutnostjo. YESforLOV vas bo čutno spravil v dobro počutje. Inovativno in spodbudno. Vsak izdelek YESforLOV je namenjen za uporabo pred, med in po intimnosti.Celotna paleta za intimno nego je bila dermatološko preizkušena in je pod ginekološke nadzorom. Vsi kozmetični izdelki so hipoalergeni in zajamčeno brez mila in brez alkohola, brez parabenov, alergeni, mineralna olja, umetnih barvil ali silikona.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP