STE POZABILI PODATKE?

Sensuva – Love & Luster Kissable Diamond Dust 59 ml

25,56 

V svoje življenje vtisnite nekaj iskric, v LOVE & LUSTER Kissable Diamond Dust in se boste počutili, kot da žarete od znotraj navzven! Prav tako je sladka in poljubna kot ti! Lepo na vseh kožnih odtenkih. Pakiran z lisico za enostavno uporabo. Poljubljen ali odplaknjen na koncu noči!

59 ml

Product Code: N/A Šifra: EP-E27486 Kategorije: , ,

Opis

V svoje življenje vtisnite nekaj iskric, v LOVE & LUSTER Kissable Diamond Dust in se boste počutili, kot da žarete od znotraj navzven! Prav tako je sladka in poljubna kot ti! Lepo na vseh kožnih odtenkih. Pakiran  za enostavno uporabo. Poljubljen ali odplaknjen na koncu noči!

59 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP