STE POZABILI PODATKE?

FEMAL BOOSTER lepotno mleko za nego dojke

12,81 

Product Code: N/A EAN: 3548960031216 Šifra: DB-RUF0003121 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

FEMAL BOOSTER je lepotno mleko za dojke z vlažilnimi in toničnimi učinki. Ta nemastna krema pomaga ohranjati elastičnost in tonus kože. Zeliščni izvlečki v tej kremi, kot je izvleček morskega elastina, so zelo priporočljivi za ohranitev občutljive povrhnjice dojk in njihovih oblin.  Hazel cvetna voda in sladko mandljevo olje, vsebovano v FEMAL BOOSTER, ima čistilne, protivnetne, pomirjujoče in vlažilne lastnosti. Hmelj ekstrahira tone in obnavlja krhko kožo

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP