STE POZABILI PODATKE?

HIGHONLOVE – SUHO TELESNO OLJE 100 ML za lase

54,90 

Product Code: N/A EAN: 628250123630 Šifra: EP-E31057 Kategorije: , , , Oznake: , , ,

Opis

HIGHONLOVE – SUHO TELESNO OLJE 100 ML

Odkrijte čarobnost suhega olja za telo HighOnLove z nemastno hrano za kožo in lase, ki se hitro vpije-za ves sijaj in brez neželenega sijaja. Zahvaljujoč dodatnim koristim olja iz semen konoplje, ki vsebuje esencialne maščobne kisline, vključno z omega-3 in omega-6,-ta mešanica suhega olja za kožo mehča in vlaži kožo, da se počutite kot boginja. Pokažite svoji koži in lasem nekaj ljubezni! Izdelki HighOnLove ne vsebujejo mil, parabenov, alergenov ali barvil.

100 ml

Navodila
Nanesite na vsa področja telesa, ki potrebujejo nego, prehrano in vlago. Uporabljajte počasne, pozorne poteze, ki omogočajo, da se olje vpije.

Sestavine
HUILE DE GRAINES DE TOURNESOL / SUNFLOWER SEED Oil , CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM / DIAGROM, HILE DE GRAINES DE JOJOBA / JOJOBA SEED OIL / VITAMIN E / ET Olje, olje HUILE DE NOIX DE MACADAMIA / MACADAMIA SEED OLJE / MAKADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, HUILE DE GRAINES DE SÉSAMES / Olje iz semen sezamovega olja / sezamovo olje iz roža

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP