STE POZABILI PODATKE?

Shunga – masažni gel body to body jagode in šampanjec

31,66 

Orientalska masaža od telesa do telesa je povsem vznemirljivo in intenzivno erotično čutno doživetje. Gel, ki se v celoti vlije na dva gola telesa, omogoča ljubiteljem, da se z lahkoto in skoraj popolno breztežno gibljejo med seboj v drsnem in drsnem gibanju, kar ustvarja opojni in afrodiziak učinek.

Product Code: N/A Šifra: EP-E22977 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Orientalska masaža je popolnoma razburljiva in intenzivno čutna izkušnja. Gel, v celoti polit po dveh golih telesih, dovoljuje ljubimcema drsenje drug ob drugem z lahkoto in skoraj popolno breztežnostjo, ki ustvarja učinek afrodiziaka. Koža postane bolj občutljiva na vzburjenje in sladko božanje se spremeni v mehke dotike.

Velika vodoodporna plošča je vključena.

Količin : 2x 250 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP