STE POZABILI PODATKE?

Shunga – masažna sveča afrodiziak Desire & Vanilla

25,56 

Vzdušje z romantičnim pridihom! Ključ do občutka ultimativne čutne masaže v udobju in toplini … Prižgite svečo in pustite, da gorijo 20 minut, v sobo pa bo napolnila subtilna vonj afrodiziaka. Ugasnite in prelijte staljeni vosek v dlan in nežno razprite po koži (olje bo toplo, vendar ne bo gorilo).

170 ml

Product Code: N/A Šifra: EP-E22963 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , ,

Opis

Ambient za romantično vzdušje!

Ključ do čutna masaža v udobju in toplini … Prižite svečo da gori 20 minut in uživaljte v ;da zrak zapolni z aromo afrodizika. . Pogasiti in ;stopljen vosek stopite v dlani in razmažite ;po koži (olje bo toplo, vendar ne se ne boste opekli).

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP