STE POZABILI PODATKE?

Petits Joujoux – Masažna sveča Waikiki 120 gram

24,16 

Ko se dišeča sveča pokrije, se vosek topi v prijetno toplo masažno olje, ki razvaja, razvaja in neguje kožo.

Product Code: N/A Šifra: EP-E23492 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Potem, ko ;dišeča sveče gori se nje ;vosek topi v prijetno toplo masažno olje, ki je za razvajanje, razvajanje in neguje.

Luksuzne masažne sveče so na voljo v 6 čarobnih vonjih, ki predstavljajo 6 lepe kraje po vsem svetu. “Izlet v Waikiki Beach” je sestava kokosa in ananasa, ki diši sladko saden in okusna, tako kot Pina Colada. ;

;

Ne samo vonj je vrhunec, medtem ko uporaba – 120g masaža sveča, ki gori približno 30 ur, je obogaten z visoko kakovostnih kozmetičnih sestavin, kot so jojobino olje in karitejevo maslo. Tako da dobi koža hrani istočasno – vse z naravnimi sestavinami, brez umetnih barvil ali konzervansov. ;

;

Zahvaljujoč priročni ;lični embalaži se sveče tudi odlično darilo.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP