STE POZABILI PODATKE?

Bijoux Cosmetiques – Wild Strawberry Masažno olje

24,34 

Kissable masažno olje.

Obnavljajoča moč jagod in njihova intenzivna spomladanska dišava so združena z energijskim medom, ki ga daje ta eliksir, ki vam bo zagotovil najbolj zaželeno kožo.

EAN: N/A Šifra: EP-E23321 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Poljubno masažno olje.

Obnovitvena moč jagod in njihova intenzivna pomladna dišava sta združena z energijo medu, ki jo daje ta eliksir, ki vam bo zagotovil najbolj zaželeno kožo.

100 ml

Izdelki Bijoux Cosmétiques so posebej ustvarjeni, da se počutite čudovito. Zato je v procesu izbiranja naravnih sestavin in vonjev, ki bodo zaščitili naravno ravnovesje vaše kože, vložena velika skrb.

Formule ne vsebujejo parabenov in mineralnih olj, zato dobite zelo izbrano čutno kozmetiko, ki vas doseže v optimalnem stanju zaradi steklenih posod, ki zagotavljajo popolno stabilnost in kakovost izdelkov.

Izdelki Bijoux Cosmétiques so narejeni iz naravnih sestavin, ki so koristne za vašo kožo in katerih učinke lahko opazimo na zunanji strani in občutimo na notranji strani.

Izdelki Bijoux Cosmétiques, ki imajo oznako “poljubljivo”, so kot nalašč za poljubljanje, saj so sestavljeni iz sestavin, kot so sojino olje, ki se uporablja v masažnih oljih, in kurji očes, ki se uporablja v svetlečem prahu za telo, ki je primeren za poraba. Zaradi najbolj izvrstnih okusov in arom so okusni in prijetni za okus.

Pobožanja in poljubi še nikoli prej niso bili tako okusni.

Dodatne informacije

EAN

TOP