STE POZABILI PODATKE?

Bijoux Cosmetiques – Wild Strawberry Masažno olje

24,34 

Kissable masažno olje.

Obnavljajoča moč jagod in njihova intenzivna spomladanska dišava so združena z energijskim medom, ki ga daje ta eliksir, ki vam bo zagotovil najbolj zaželeno kožo.

Product Code: N/A Šifra: EP-E23321 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Poljubno masažno olje.

Obnovitvena moč jagod in njihova intenzivna pomladna dišava sta združena z energijo medu, ki jo daje ta eliksir, ki vam bo zagotovil najbolj zaželeno kožo.

100 ml

Izdelki Bijoux Cosmétiques so posebej ustvarjeni, da se počutite čudovito. Zato je v procesu izbiranja naravnih sestavin in vonjev, ki bodo zaščitili naravno ravnovesje vaše kože, vložena velika skrb.

Formule ne vsebujejo parabenov in mineralnih olj, zato dobite zelo izbrano čutno kozmetiko, ki vas doseže v optimalnem stanju zaradi steklenih posod, ki zagotavljajo popolno stabilnost in kakovost izdelkov.

Izdelki Bijoux Cosmétiques so narejeni iz naravnih sestavin, ki so koristne za vašo kožo in katerih učinke lahko opazimo na zunanji strani in občutimo na notranji strani.

Izdelki Bijoux Cosmétiques, ki imajo oznako “poljubljivo”, so kot nalašč za poljubljanje, saj so sestavljeni iz sestavin, kot so sojino olje, ki se uporablja v masažnih oljih, in kurji očes, ki se uporablja v svetlečem prahu za telo, ki je primeren za poraba. Zaradi najbolj izvrstnih okusov in arom so okusni in prijetni za okus.

Pobožanja in poljubi še nikoli prej niso bili tako okusni.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP