STE POZABILI PODATKE?

Pjur – After Shave 100 ml

15,80 

Pomirja in hrani. Dnevno britje aksilarnega in intimnega področja lahko povzroči občutljivost kože, povzroči vnetja in majhne madeže. pjur med After Shave je bil razvit osebni pomirjevalni in vlažilni sprej, ki preprečuje ta učinek. Ne gori na koži in pomirja in neguje prizadete dele kože. Dermatološko testiran, okusen in brez vonja ter primeren za vse dele telesa.

100 ml

Product Code: N/A Šifra: EP-E24252 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Pomirjujoče in hranljivo. Dnevno britje za aksilarno in na intimnem področju lahko povzroči, da koža postane občutljiva, kar prinaša ;vnetija. pjur MED po britju ;je pomirjujoč in vlažilen spray ki bo preprečil ta učinek. Kožo ;pomirja in neguje prizadetI DEL

Dermatološko testirano, okusa in vonja, in je primeren za vse dele telesa.

Količina : 100 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP