International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Izdelava in nakup lasulje

Strokovni nasveti za nakup lasulje

Strokovni nasveti za lasulje

Izberite svojo barvo z zaupanjem.

Prava barva vas lahko spremeni ! Ne glede na to, ali želite dramatičen videz ali senco blizu vaše naravne barve, vam bo to omogočilo čudovito izbiro:

NE BOJTE SE BARV

Če ste našli lasuljo, ki jo imate radi, in ne želite spremeniti svojega sloga, poskusite novo barvo, da osvežite videz. Večina ljudi lahko nosi do tri sence temnejše  od njihove naravne barve. Prav tako se ne bojite spremeniti barve za sezono. Ni neobičajno, da se spomladi in poleti nekoliko bolj svetlejše in jeseni in pozimi bolj temnejše barve las.

Eksperimentiranje z barvo je zabavno in enostaven način, da si pridobite povsem nov videz. Torej, pojdi naprej, ugotovite, če se blondinke resnično zabavajo.

Primer barvnega območja

Naša bogata paleta barv vključuje krasen, naraven izgled sivih, poudarjenih in barvnih barv – za vas imamo popoln senco. Odlična barva las naredi videz in občutek samozavestnega in živahnega. Morda je blizu vaši naravni senci ali nekaj povsem novega.

Če želite izbrati pravo barvo za vas:

– Vsak laserski slog je prikazan s fotografijami razpoložljivih odtenkov.

 

– In če ste v kakršnem koli dvomu, lahko vedno pokličete naše čudovite SVETOVALCA za lasulje : + 386 31654958

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0