International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Kaj pomeni tressen pri izdelavi kapic lasulj ?

Kaj pomeni tressen pri izdelavi kapic lasulj ?

Lasulja Tressen se nanaša na vrsto lasulje, ki je izdelana s posebno tehniko, znano kot “tressen” ali “wefting”. Lasulje Tressen so ustvarjene s šivanjem lasnih votkov, ki so majhni deli las, prišiti na tanek trak blaga ali čipke. Votki se nato prišijejo na lasuljo, ki je kapica iz mreže ali drugih materialov, ki se prilega glavi.

Postopek izdelave lasulje Tressen vključuje več korakov, vključno z merjenjem glave uporabnika, da se zagotovi pravilno prileganje, ustvarjanjem kapice lasulje z uporabo želenih materialov in nato šivanjem lasnih las na kapico v želenem vzorcu in slogu.

Lasulje Tressen je mogoče izdelati iz naravnih ali sintetičnih las, lahko pa jih oblikujete in postrižete tako, da ustrezajo željam uporabnika.

Na splošno je izdelava lasulj tressen izkušen postopek, ki zahteva dobro oko za podrobnosti in mirno roko. Nastala lasulja je pogosto trpežna, udobna in naravnega videza, zaradi česar je priljubljena izbira za tiste, ki iščejo visokokakovostno lasuljo.

Tres lasulje je mogoče izdelati v primerljivo kratkem času in z majhnimi stroški. Na ta način lahko ponudimo ugodno vrednost, veliko izbiro sodobnih, elegantnih lasulj različnih dolžin, izdelanih iz sintetičnih in pravih las. Te lasulje so narejene tako, da odrezane lase trdno prišijejo na tanke trakove – imenovane tudi trese. Prame se nato prišijejo na montažno mrežo za lase. Te lasulje res izgledajo super. Ne boste mogli opaziti razlike med bolj dovršeno izdelanimi lasuljami s polnim ali delnim monofilamentom. Samo izkušeni uporabniki lasulj bodo lahko opazili razliko – in tudi oni bi morali pogledati od blizu. Lasulje s polnim monofilamentom so zagotovo bolj udobne v primerjavi z lasuljami na nit – vendar bi to moralo vplivati na vašo odločitev o nakupu le, če lasulje nosite dlje časa ali nimate več naravnih las, saj so te lasulje precej majhne. dražje. A tudi pri nakupu lasulje na lasuljo si boste lahko ustvarili primerljivo in cenejše udobje pri nošenju z mrežico za lase ali kapico za lasuljo, ki pokrije vašo glavo in prepreči, da bi lasulje razdražile lasišče.

Različne lasulje v naši ponudbi se razlikujejo tudi po materialu, izdelavi in ceni. Razlika med našimi lasuljami za zabave, narejenimi za karneval in zabave, ter našimi visokokakovostnimi lasuljami za moške in ženske, narejenimi za vsakodnevno življenje, je jasno vidna že pri primerjavi vlaken. Razlika pa je tudi v mrežicah za lase: pramene se lahko razlikujejo po gostoti in tesnosti med seboj.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0