International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Permafit moški vstavki

Prikaz vseh 2 rezultatov
POKAŽI
  • 20
  • 40
  • 80
POGLEJ
  • 2
  • 3
  • 4
Moden videz in kul kroji. Sveže barve in inovativne ideje. Dinamičen videz in zabava v moški modi. Želja po zmogljivosti in  po kakovosti.  , vsi ti vidiki so del filozofije HAIRforMANce. Polni lasje je v trendu.   S perma fit uvajamo novo sistemsko rešitev Inovativni modeli perma-fit, izdelani iz skrbno izbranih pravih las, so trajno pritrjeni , odvisno od modela, način pritrditve in katere lahko negujte nekaj tednov ali mesecev. Trajno nosljivi lasje pomenijo prave za moške Poleg kakovosti življenja za vas razširitev poslovnega področja in ponudbe storitev. Sistem perma-fit je narejen tako, da ga strokovnjaki za zamenjavo las individualno prilagodijo. Ponuja trajen slog za vaše stranke in zagotavlja zvestobo zvestobe strank.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA