International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Ellen Wille Expert Care posebno lepilo za tupeje PERMA LIQUID PERMA TAPE 20 ml

42,40  75,64 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Ellen Wille Expert Care posebno lepilo za tupeje PERMA LIQUID PERMA TAPE 20 ml

Perma Liquid je posebna tekočina za okrepitev lepilne moči traku Perma Tape in podaljša čas trajne pritrditve. Perma Liquid se lahko uporablja na vseh trakovih Perma. V kombinaciji s trakom Perma Tape Medium poveča učinek lepljenja za približno 40%, skupaj s trakom Perma Tape Strong pa Perma Liquid podaljša trajanje oprijema za približno 20%.

Specifikacije

Kolekcija lasulj

Količina

,

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Permafit moški vstavki

Moden videz in kul kroji. Sveže barve in inovativne ideje. Dinamičen videz in zabava v moški modi. Želja po zmogljivosti in  po kakovosti.  , vsi ti vidiki so del filozofije HAIRforMANce. Polni lasje je v trendu.   S perma fit uvajamo novo sistemsko rešitev Inovativni modeli perma-fit, izdelani iz skrbno izbranih pravih las, so trajno pritrjeni , odvisno od modela, način pritrditve in katere lahko negujte nekaj tednov ali mesecev. Trajno nosljivi lasje pomenijo prave za moške Poleg kakovosti življenja za vas razširitev poslovnega področja in ponudbe storitev. Sistem perma-fit je narejen tako, da ga strokovnjaki za zamenjavo las individualno prilagodijo. Ponuja trajen slog za vaše stranke in zagotavlja zvestobo zvestobe strank.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Ellen Wille Expert Care posebno lepilo za tupeje PERMA LIQUID PERMA TAPE 20 ml

42,40  75,64 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA