STE POZABILI PODATKE?

Bye Bra – Vodoodporne blazinice prozorne za prsa Clear

24,34 

Product Code: N/A Šifra: EP-E29201 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Vodoodporne blazinice Bye Bra vam pomagajo doseči takojšen in naraven videz push-up efekta. So idealni za reševanje kakršnih koli težav z modrčki ali dodajanje dodatnih potisnih gum. Njihova trikotna oblika in gel podoben material zagotavljata vrhunsko podporo in ustvarjajo bolj dober videz pod bikinijem.

Vodotesne blazinice Bye Bra so visoko kakovostne in nudijo mehko, brezhibno in udobno doživetje. Izboljšajte svojo naravno obliko, hkrati pa dodate velikost skodelice na vaš doprsni vod. Preprosto jih potisnite v modrček ali bikini, da dodate naravne obline in učinek dekolteja.

– 1 par v zavitku
– Sestava: 198% silikona in 2% termoplastičnega poliuretana
– Za večkratno uporabo

Priporočila:
– Ročno umijte s toplo vodo in blagim milom, nato pa posušite na zraku.
– Vodoodpornih blazinic ne pritrjujte in ne privijte na svoje mesto.

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP