STE POZABILI PODATKE?

Bye Bra – Adhesive Push-Up Pads blazinice za prsa kožna barva

18,24 

Opis

Lepilne potisne blazinice vam omogočajo enostavno ustvarjanje naravnega, popolnega videza. Podloge nevidne, enostavne za nanašanje in odstranjevanje ponujajo dodaten učinek push-up. Lepilni gel na zunanjih straneh bo pritrdil fiksni položaj blazinic znotraj modrčka.

Visokokakovostni bio gel na zunanji strani lepilnih potisnih blazinic pritrdi njihov fiksni položaj znotraj vaše nedrčke za največje udobje in push-up učinek! Njihova ukrivljena oblika bo pripomogla k polnejšemu oprsju in vitkejši obliki prsi.

– 1 par v zavitku
– Sestava: 52% poliester, 48% bio gel
– Za večkratno uporabo

Navodila
– Z lepilnih potisnih blazin odstranite zaščitno folijo.
– Lepilne potisne blazinice, enega za drugim, nanesite na notranjo stran skodelice nedrčka.
– Nežno pritisnite blazinice, da lepilo pritrdite in pritrdite lepilo na notranjo stran skodelice nedrčka.

Nasvet: Lepilne potisne blazinice nanesite na sredino skodelic nedrčka za želeni potisni učinek. ALI blazinice nanesite bolj na zunanje strani skodelic nedrčka za takojšen učinek cepljenja.

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP