STE POZABILI PODATKE?

Lasulja moška kratka wild svetlo rjava VK-WL-2072

103,70 

EAN: Šifra: VK-WL-2072A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Visoko kakovostna ;lasulja za moške , varljivo realnega videza iz japonski sintetičnih vlaken .Izdelava  Tress. Majhna teža in obdelava. Omogoča dihanje in udobno prilagajanje. Na sprednjem koncu je plug-glavnik, ki zagotavlja dodatno stabilnost. Hook zapirala na zadnji strani glave da se lahko prilagodi do obsega glave 60 cm velikosti .

Barva : WL-2072A-18/30(F117)

Visokokakovostna pletena moška lasulja iz svilnatih, sijočih, varljivo resničnih japonskih sintetičnih vlaken. Nizka teža in obdelava na zračnih pletenicah zagotavljata udobno prileganje. V sprednjem delu je glavnik, ki nudi dodatno oporo. Zapiranje s kavlji na zadnji strani glave omogoča prilagajanje velikosti lasulje do obsega glave 60 cm.

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Material

Visokokakovostni sintetični lasje – 100% Poliester

Lasulje dolžina las

Lasulje izdelava kapice

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP