International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Wine | Power Pieces | Heat Friendly Synthetic Hairpiece

61,00 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Wine by Ellen Wille je popoln lasni vstavek  za ustvarjanje debelega, naravnega čopa z majhnim kodrom!  Ta repni čop olajša prikrivanje vaših naravnih las, tako da ga je možno  pritrdi  z velkro, nato pa okoli njega ovijete dodatni pramen las. .

Wine lasni čop je izdelan iz vrhunske visoko toplotno odpornih sintetičnih vlaken Ellen Wille, ki omogoča enostavno in vzdrževanje vsestransko uporabno! Wine lasni vstavek lahko obdelujete z  vročim orodjem do 300 stopinj Fahrenheita. del kolekcije Ellen Wille Power Pieces !

 

NA SLIKI BARVA IZDELKA : WINE by ELLEN WILLE in LIGHT BLONDE

Izberi barvo PPC

, , , , , , , , , , ,
DARK BROWN 4.2
GINGER BLONDE 19.26.27
GOLD BLONDE 26.19
LIGHT BROWN 6.30.4
BLACK 1.2
MEDIUM BROWN 6.4
NATURAL BLONDE 22.20
NUT BROWN 8.12.27
PLATINUM BLONDE 25.23
DARK BLONDE 14.26.19

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Power Pieces Collection

================================================================== Ellen Power Pieces Collection lasni podaljški vstavki čopi velike vrednosti. Visoko kakovostni lasni podaljški ponujajo očarljiv vtis! Nova moč bo izpolnila vaše sanje za preoblikovanje las in pričeske s privlačnimi lasmi iz Ellen Wille iz kolekcije Power Pieces Collection.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Wine | Power Pieces | Heat Friendly Synthetic Hairpiece

61,00 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA